reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mój mąż jest po logistyce na Politechnice Krakowskiej i trochę narzeka, że jak całe życie pracuje w firmach logistycznych to już nigdzie indziej nie chcą go zatrudnić, a jemu się znudziło.

Ficaria ale miałaś przeżycia. Dobrze, że już dobrze:)
Agacynda super, że się obyło bez awantur:) I zdrowotnie też się ureguluje, zobaczysz:)
Bzibzioku...przepiękny... ależ by pasował do mojego słonecznego pokoju... zazdraszaczam moooooooocno i zaraz sama będę szukać :)
A zobaczcie jaki mi się ładny cykl 29 dniowy zrobił:) Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na jutrzejszą @:)
emot.jupi.gif

Cześć dziewczyny :) a ja mam takiego lenia że najchętniej to bym z łóżka nie wstawała :/ w pn jedziemy na tydzień nad jeziorko to sie wylenię a co!
domik, Noelle, anade gratuluję dobrych wieści i cudownych wrażeń z USG ;)
Margotka trzeba być twardzioszkiem :* i do Was zawita słońce, pamiętam jak domik wróciła z wizyty i wyła że małe szanse że kiedykolwiek w ciąży będzie a tu rano dwie kreski a już za chwilę półmetek im minie ;) także nie wolno tracić nadziei ;)
ficaria trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś skończyła już przeprawy przez lekarzy ;)
agacynda wszystko na dobrej drodze ;) a zawsze w ramach poprawy nastoju możesz zacząć rozglądać się za swoją suknią ślubną ;) daj znać jak sprawdzają się perły
Bzibziok hehe ja też namiętnie licytuje obrazy czając się na okazje ;) ciekawe ile razy się podbijałyśmy :-D;-)
Mynia, Sailor jak zdrówko?

Myniu to super, że zadowolona jesteś z cyklu :-)

Ja z nowym nastawieniem po badaniach męża zabieramy się ostro do roboty :-) mam nadzieję, że owulację będę miała po badaniach męża a nie przed :-(

Bzibziok hehe ja też namiętnie licytuje obrazy czając się na okazje ;) ciekawe ile razy się podbijałyśmy :-D;-)
No ciekawe, to zależy jeszcze w jakich kategoriach szukasz i jaki styl Cię interesuje:)bo ja zazwyczaj sobie coś umyślę i na różne inne nie patrzę. Teraz mi się marzy z jakimś toskańskim krajobrazem ale nie taki kiczowaty jakich jest masa na allegro tylko szukam czegoś oryginalnego.

Bzibziok a ja to różnie bo nawet jak już nie dla siebie to jak się trafi coś fajnego np na prezencik dla znajomych licytuję ale i tak najbardziej rozbroił mnie mój ojciec oddałam mu taki tryptyk z aniołami bo jakoś u mnie nie wpasował się a do niego jak znalazł a on swierdził że czegoś mu w nich brakuje wziął farbę i domalował kilka szczegółów :szok::-D:-D:-D ale dumnie wiszą :-D
Anke gratuluję zaszczytu bycia mamą chrzestną;-)

Anka gratuluje :-), ja jestem już od 6 lat matką chrzestną córki mojej kuzynki i niedługo ma właśnie 6 lat (26 września)
mój mąż ma chrześniaka od swojej siostry (byłam z nią przy porodzie, ale w końcu zrobili jej cesarkę - nie byłam przy cesarce nie pozwolili) w tym roku miał 3 lata :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry