Sailor , Twój wykresik nie tai najgorszy chociaż faktycznie nie wiadomo czy bezowulacyjny cykl czy owulacyjny... ale... owulację na 100% można stwierdzić tylko trafiając z USG dokłądnie w kikla minut w każdym cyklu a drugim 100% dowodem owulacji jest ciąża. W innych przypadkach nawet przy monitoringu i przy ładnych wykresach pewności nigdy nie ma... Nawet jeśli ten był bezowulacyjny Sailor to w następnym owu na pewno będzie
Isis... no była u mnie rodzinka i babcia ta ze strony mojego taty oczywiście prawie doprowadziła mnie do łez. Mówię wam, teściowej jeszcze nie mam a dzięki babci dokładnie wiem ja teściowa może się zachowywać... Już ostatnio się z tym babsztylem oswoiłam ale dziś znowu dała mi popalić. Może jeszcze moja wytrzymałość była mniejsza przez to, że dostałam @. Nic jej nie smakowało, ciasto francuskie było za miękkie, szaszłyki były za ostre, ciasto było za mokre (chociaż lubi mokre ciasta i zawsze podkreśla, że nie lubi suchych) nawet wiecie co... kawę zrobiłam jej w za dużym kubku i skwitowała potem, że już nie chce pić bo wypiła dwa litry kawy... powiedziałam, jej, że jak tak dużo to trzeba było nie pić... kompot był za mało słodki a jak mówiłam ciotce jak sama robię cukier waniliowy ( wyskrobuję nasionka wanilii i wrzucam do słoika razem z cukrem) to powiedziała, że jeszcze trzeba cukru waniliowego dosypać... to ja jej mówię że chodzi właśnie o to, żeby mieć cukier waniliowy, naturalny a nie
wanilinowy ze sklepu, a ona że jak się nie dosypie to nie dobry bo jakaś baba u niej na wsi dosypuje i jest dobry... a że krem do toru jechał wanilią na odległość jedynie po dodaniu łyżeczki mojego własnej produkcji cukru to wg niej dlatego, że krem na pewno kupiłam gotowy, bo takki lekki i delikatny, jak powiedziałam, że zrobiłam sama z bitej śmietany i serka mascarpone to nagle okazało się że tak... że ciężki ten krem bo śmietana w nim jest...
sorry, że taki elaborat, ale musiałam sobie ulżyć... buuuuuuuuuuuuu
Laluś, masz dopiero 10 dc na razie jest ok Twoim wykresem, niedługo powinien być skok, o czym my Ci zakomunikujemy jak tylko go zauważymy