reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny mam prośbę polećcie mi linka do testów owulacyjnych z allegro. Chce kupić kilka ale od sprawdzonego już sprzedawcy. bede wdzieczna

reklama
dziewczyny mam prośbę polećcie mi linka do testów owulacyjnych z allegro. Chce kupić kilka ale od sprawdzonego już sprzedawcy. bede wdzieczna

Kinga, kiedyś o tych testach sporo pisałyśmy. Ja osobiście testów z allegro nie polecam kupiłam dwa razy i porównywałam z testami LH z apteki. W momencie wszystkich objawów owulacji temperatury, śluzu i bólu testy z allegro zawsze wychodziły negatywne a te z apteki potwierdzały owulację. Według mnie są bardziej czułe.

melduje że żyje:P czuje się lepiej. gorączki nie mam więc wracamy do żywych. ale humor mi nie dopisuje jakoś. zimno jest jak nie wiem co. leze pod kocem i się wygrzewam. nie ma mi kto herbatki zrobic. mąż pojechał do mamusi. stęsknił się bo pare dni jej nie widział. wkur..... mnie. woli jechac do niej niż ze mną posiedziec:( buu.... humory ciężarnych sa okropne:P

MYNIA nie przejmuj się. zawsze czrna owca w rodzinie się znajdzie.
NOELLE dbaj o Was! i odpoczywaj
SIHAYA na placki zawsze i wszędzie:)

a udala się wczorajsza imprezka. jedzonko mi wyszło i zrobiłam placki po wegiersku:P mmmm i ciacho tak smakowało jak nigdy:)

Myniu współczuje takiej osoby w rodzinie, ale zawsze jakiś upierdliwiec się znajdzie :wściekła/y:
Domikcw współczuje choroby, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :-D
Noelle kochana Ty też dużo odpoczywaj bo dzidzi tego potrzebuje :-)
Czarnooka śliczne te Twoje szynszyle :tak:
Sailor mój mąż jak na razie nic nie mówi o badaniach, ale widzę po nim, że się stresuje :no:

Dzisiaj mój mąż ma 28 urodziny i złożyłam mu rano życzenia. Wyobraźcie sobie, ze jedziemy do jego mamy, a ona nic siedzimy u niej godzine i nic... zapomniała, przyjechała jego najstarsza siostra i też nic... ja rozumiem, że teściowa ma 7 dzieci, ale żeby nie pamiętać ich urodzin... mój mąż załamka... ja go pocieszam, że pewnie nie zobaczyła w kalendarz, który dzisiaj mamy i przez to mu nie złożyła życzeń, a najgorsze jest to, że za 8 dni Arka siostra(najlepsza córka) ma 29 urodziny i teściowa na pewno nie zapomni o jej urodzinach. teraz mój kochany mąż poszedł spać, bo nawet nikt z jego pozostałego rodzeństwa nie złożył mu życzeń, tylko moja rodzina... rozumiecie to.. masakra....

W tym tygodniu przyszła do mnie moja "bratowa" i mówi, że jej koleżanka jest w ciąży i odda dziecko od razu po porodzie w szpitalu.. chłopak ją zostawiła, mieszka z matką, która mówi, że ma zostawić te dziecko w szpitalu i po za tym ona ma już jedno dziecko 2 latka, i mówi, że nie da rady utrzymać dwóch i my z moim mężem chcemy je adoptować, tylko muszę dopytać się co trzeba zrobić i nie wiem czy nam dadzą... raczej wątpię... atak bym chciała.. w grudniu będzie rodzić.. muszę się w pracy podpytać co trzeba zrobić w takiej sytuacji, jak ona by się zrzekła i powiedziała, że my mamy je adoptować, nie wiem czy w ogóle tak można... ach życie...

dziewczyny co ja mam dzisiaj za dzień masakra jakaś..........
wszystko i wszyscy w domu mnie wkurzają i wytrzymać nie moge bo same piski mąż si z mała wygłupia, a na mnie to dzisiaj działa jak płachta na byka

Ostatnia edycja:
reklama
Domikcw dobrze, ze u ciebie już lepiej i fajnie, że imprezka się udała ;-)

Asita no faktycznie przykro, że matka nie pamiętała o urodzinach syna, a co do adopcji to ja się niestety nie znam na tym ale z tego co się orientuję to możecie na początek postarać się o bycie rodziną zastępczą dla dziecka, a potem załatwiać sprawę adopcji. A dlaczego chcecie adoptować??? Przecież staracie się dopiero 5 m-cy o dzidziusia??? To nie jest długo. Przepraszam, ze pytam, bo może czegoś wcześniej nie doczytałam ...

My dziś byliśmy na osiedlowym pikniku, fajnie było, córa na koniu jeździła (bardzo to lubi) i ogólnie się wyszalała, więc mam nadzieję, że szybko padnie ;-) Wrzucam fotę córy i naszego pupilka pieska rasy shih tzu o imieniu Lucky (bo nie maiłąm okazji go wcześniej przedstawić) :-)
2012-09-16-156.jpg2012-07-13-003.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry