reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej wszystkim
Ależ zleciał ten weekend szybko...jak to weekend:szok:

agnieszka116 może zacznij praktykować stopery do uszu :)
Isis, śliczna Twoja córcia - jaka już duża :-)

Asitka, wspieraj męża - czasem tak bywa - qrcze nooo... nie jest to przyjemne jak najbliżsi zapominają o ważnych datach

Ja zabieram się za pieczenie- jakos mnie na noc naszło, a mąż wybrał ptysie - więc działam w kuchni

Dobrego wieczoru wszystkim

reklama
Asitko my badamy małża jutro o 10.30... dziewczyny trzymajcie kciuki żeby było ok :-)
Ale teściowa fatalnie się zapomniała...domyślam się jak przykro było twojemu mężowi...:-(

Asita rodzina mojego męża zapomina też o moich urodzinach, imieninach itp. a ja jestem wredna i o nich wszystkich pamiętam!
Sailor trzymam kciuki za jutrzejsze badanie!
Dominikcw dobrze, że już lepiej się czujesz!
Pianka udanego wypoczynku!
Kinga85 ja też zmawiam testy u tego samego co sailor i wychodzą
Noelle odpoczywaj i się nie przemęczaj!
Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam, bo już nie wiem co komu miałam napisać :zawstydzona/y:
U mnie nic nowego i nie miałam o czym pisać. Tylko sobie was czytałam cały czas. Badania robiłam, wszystkie ok, ale nie jestem pewna tylko prolaktyny, bo dziwny zakres mi dały (inny niż zawsze) i muszę się dopytać lekarza czy jest dobrze, bo mieszczę się w podanych granicach. Na wyniki chlamydi muszę poczekać, ale dzięki temu miałam taniej.
Mąż pojechał, nie wiadomo kiedy będzie, a w tym tygodniu będę mieć owu...a że wyjechaliśmy na weekend to zapomniałam zabrać tego żelowego wspomagacza...hmmm coś nie wydaje mi się, że w tym miesiącu nie podziałamy...w sumie nie wiem czy się nie przenieść do zawieszonych...:-(

Sailor 3mam kciuki za badania męża, na pewno wszystko będzie OK :tak::tak::tak::tak:
Isis stwierdziliśmy, że jak byśmy dostali to dziecko od razu po urodzinach to byłoby super, a i tak planujemy mieć co najmniej 2 dzieci i nie robi nam to różnicy czy adoptowane czy własne, ale na razie się wstrzymujemy jeszcze z ostateczna decyzją bo za tydzień mój mąż ma badania i zobaczymy jak wyjdą, jeśli będzie wszystko OK to nie wiem czy adoptujemy, może się wstrzymamy... najpierw muszę się dowiedzieć co i jak.. co do rodziny zastępczej to nie da rady jeśli ta dziewczyna zostawi dziecko w szpitalu, to już nie pójdzie malutki do rodziny zastępczej tylko od razu do adopcji. Wiem bo pracuje w jednostce samorządowej, która zajmuje się rodzinami zastępczymi, tylko, że o adopcją się nie zajmujemy i nie ogarniam co i jak, wiem, że rodzina, która chce adoptować dziecko to musi przejść szkolenie... i pewnie nie daliby nam dziecka od razu ze szpitala, bo nie wiem, czy matka powinna wiedzieć gdzie jest jej dziecko, no bo wiecie po jakimś czasie może stwierdzić, że chce je,a tak nie wie gdzie by było..już sama nie wiem.. muszę się podpytać w pracy...

Dzień Dobry :-)

U mnie piękne słoneczko za oknem świeci, aż miło :-) Zaraz się do pracy zbieram ...

Sailor trzymam mocno kciuki za badanie męża - oby wszystko było ok ;-)

Różniczko, a jak ci badania wyszły??? Jakie masz tsh i prolaktynę?

Asita mam nadzieję, że badania męża wyjdą dobre ;-)

Isis zapomniała dopisać, że śliczną masz córeczkę i piesia fajnego :tak::tak::tak: ja tez mam nadzieję, że badania męża będą ok bo mi się strasznie załamie jak będzie coś nie tak :-( tak jak wczoraj przeżywał, że nikt z jego rodziny (wieczorem tylko jego jedna z sióstr napisała życzenia - tej której nie lubi bo uważa, się z mężem za idealnych, wszystko wiedzą, robią najlepiej, itd.) to co dopiero jak okaże się, że z jego nasieniem coś nie tak, pewnie by się załamał :-(

U mnie dzisiaj tez słoneczko świeci i dlatego wybrałam się rowerkiem do pracy :-)

Hej Dziewczyny!!!
Melduje sie w troche lepszym stanie. Zgodnie z obietnica leze,opijam sie hektolitrami płynów i wypoczywam.Zaczyna mnie to troche nudzic:/

Zaczynam nadrbiac te stronice rozmow coscie tu stworzyły.

Najwazniejsze dzisiaj: Sailor_Moon Trzymam kciuki!!! Daj potem znac jaki wynik!!

Czarnooka jak tam sprawy @ sie mają?? pojawila sie?? bo wykresik daje do myslenia na fasolke:D ten spadek to moze zagniezdzenie??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry