reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle @ powinnam dostac wczoraj poki co nie ma .fasolki napewno nie ma wiec czekam na @ ale im dluzej bedzie sie znow ociagac to sie wkurze. z tego wszystkiego juz dzisiaj nawet tempki nie mierzylam .

reklama
widzę wiele z nas tu już chce tą @ :-p w sumie jak człowiek pewnie że nic z tego nie bedzie to co? tylko czekać aż zaleje no nie :sorry2: a im szybciej tym lepiej bo szybciej do nast starań

A więc nie dam rady adoptować tej małej kruszynki, która urodzi się w grudniu, bo to musi iść przez ośrodek adopcyjny :-(:-(:-( ale podjęłam decyzję, że złożymy dokumenty do ROPS (bo to oni zajmują się adopcja) i przejdziemy szkolenie dla rodziców adopcyjnych a jak miedzy czasie zajdę w ciąże to dobrze a jak nie to już coraz bliżej będzie adopcji, bo trzeba przejść te szkolenie, a jak się okaże, że po wyborze dziecka zajdę w ciąże to tez dobrze będę mieć dwójkę :-D

Zobaczcie same ile trzeba przejść żeby adoptować dziecko masakra
Chcę adoptować dziecko - Wielkopolskie Ośrodki Adopcyjne - Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Poznaniu

Pewnie komplet dokumentów zbiorę dopiero na koniec roku więc z nowym rokiem składam wniosek o adopcję :tak:

Ostatnia edycja:
Asita nie wiedziałam że Wy jesteście zainteresowani adopcją... z reguły decydują się na to ludzie którzy wiedza już że nie mogą mieć dzieci. Powodzenia

Nam to na prawdę nie robi różnicy czy to będzie nasze czy adoptujemy :tak: Szkolenie warto zrobić, a później można zrezygnować jakby się okazało, że jesteś w ciąży i już nie chcesz, ale przed wyborem dziecka, bo jak już się wybierze dziecko to raczej nie można zrezygnować...

ja o adopcji tez duzo myslalam ale narazie chce zrobic wszystko by miec pewnosc ze tak naprawde nie mozemy miec dzieci a dopiero myslec o adopcji.
lecz zyje nadzieja ze jednak uda nam sie i bedziemy miec swoje malenstwo. bo chce poczuc jak to jest miec skarb pod serduszkiem ktore i tak jest felerne....

Większość ośrodków adopcyjnych wymaga 3-5 letniego stażu małżeńskiego..Żeby to przejść bez szkody dla dziecka i siebie, trzeba być emocjonalnie stabilnym człowiekiem, świadomym specyfiki adopcyjnego rodzicielstwa.

Właśnie dlatego chciałam już się starać o adopcję bo jeśli okaże się po roku że nie możemy mieć dzieci i dopiero wtedy bym złożyła wniosek o adopcję to czas oczekiwania mi się wydłuża, a tak już bym była po szkoleniu :tak:

reklama
witam:*
humory ciążowe mi już trochę przeszły:-D wpływ na mnie to one maja nieziemski:-D i już zdrowa jestem. katar poszedł w niepamięc i czuje się o niebo lepiej.
ugotowalam fasolkę po bretońsku, zjadłam i zagryzłam to paczkiem:szok::baffled: ale tak mi smakowało:-D a od wczoraj to czuję wszędzie popcorn. muszę go miec!
SAILOR kciuki mocno zaciśnięte!:) będzie dobrze
ASITA jak dla mnie wielkie brawa i ogromny szacynek za podjecie takiej decyzji. oby więcej takich ludzi jak Wy:*
KINGA ani cienia szansy u siebie nie widzisz na faloleczkę?
AGNIESZKA oj wiem co czujesz. ah te hormony:-D

Buziaki dla Was dziewczyny:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry