• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor to faktycznie bardzo dobrze go przyjęli, a faktycznie coraz więcej osób robi badania. Teraz trzymam kciuki za bardzo dobry wynik:tak:
Asita ja z mężem jak tylko się poznaliśmy to zadecydowaliśmy, że zaadoptujemy przynajmniej jednego dzieciaczka i nie ważne czy będziemy mieli swoje czy nie, tylko na razie nie mamy co składać nawet papierów, bo ja nie mam umowy o pracę na stałe, a tylko na zastępstwo...a niestety to jest jeden z warunków...dlatego zaczęłam rozglądać się za stałą pracą! Miałam do czynienia często z takimi dziećmi jak byłam w szkole podstawowej i wtedy tak zdecydowałam, a mój M się zgodził:tak:
Isis Oto moje wyniki:TSH 1,83, cukier 79! czyli pięknie w końcu! Testosteron 2,2 (norma 0,3-3,1) więc jest dobrze, a prolaktyna 320 µIU/ml (norma 31-818) tutaj mam jakąś strasznie dziwną jednostkę i nie mam pojęcia czy jest dobrze, bo ostatnio jak robiłam miałam 16,7 ng/ml (norma 4,79-23.3) chyba że któraś z was wie? niby jestem umysł ścisły, ale jakoś tego nie ogarniam...:-(
Śliczną masz córeczkę!
Noelle dobrze, że już Ci lepiej!

Dziewczyny, ja jutro mam rozmowę o pracę o 12.00 więc trzymajcie kciuki! Strasznie się denerwuję, bo test przeszłam, ale teraz drugi etap i nie wiem ile osób przeszło:-( No i jak dam radę to jutro też do gina pojadę zobaczyć jak tam pęcherzyki rosną...chociaż w tym cyklu będzie lipa, bo M wraca dopiero w piątek, jak nie w sobotę :-(

reklama
Różniczko a jaki miałaś wynik prl?
W staraniach o ciążę dobrze by było żeby była niższa niż 15 ng ale tak naprawdę sprowadza się do tego czy blokuje owulację czy nie bo są dziewczyny które mają wynik 40 i owulują. ja do nich niestety nie należę i bez tabsów nie mam owulacji :-( muszę się leczyć. Dodatkowo często przy podwyższonej prl pojawia się zawyżony poziom estrogenów i za niski progesteronu w II fazie cyklu.:tak:

Ostatnia edycja:
prolaktyna 320 µIU/ml (norma 31-818) tak mam na wyniku - jakąś dziwna jednostka
Nie wiem czy jest dobrze, bo ostatnio jak robiłam miałam 16,7 ng/ml (norma 4,79-23.3) a wy miałyście jakieś taki niskie te wartości...

Różniczko po przeliczeniu masz jakies 9.8 ng

Ja miałam na początku ok 35 potem brałam przez 3 miesiące castagnus i skoczyła do 75 ng a po braniu 1 tabl norprolacku dziennie ok 5 przy braniu 1/2 tabl ok 10-12

1 ng/ml = 32,5 uIU/ml

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry