reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis mi też się nie chce pracować, a pracy mam masę, że nie wiem od czego zacząć :-( ale jeszcze tylko 2h i 15 min i do domku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a w piątek mam urlop bo mi okna w mieszkaniu wymieniają i w końcu będę miała nowe parapety i rolety zewnętrzne :-):-):-)

Asita ja dziś do 16.00 muszę być w pracy, bo na klietnkę muszę czekać :baffled: Ale tak to różnie pracuję, prowadzimy z mężem własny biznes więc godziny ustalam sobie sama ;-)

Dzień Dobry!!! :D Ja już po pracy. Smażę kotlety schabowe. Mój mężulek w pracy do jutra rana. A ja jutro znowu na 6 :/ Testy owu dalej negatywne :( Jajniki nie bolą tak więc pewnie owu jeszcze nie było i na razie nie będzie. Ech. Sailor jak po badaniu i kiedy wyniki??? :)

Opowiem jak było :-)
Badanie miało być na 10.30 ale przyjechaliśmy wcześniej i po 10 min mój mąż został wysłany do pokoju ;-)
Ja z nim nie wchodziłam ale można było. W pokoju miał tv z filmami i jakies czasopisma. Ładnie czyściutko i w ogóle kulturalnie. Na miejscu dostaje się sterylny kubeczek do którego wiecie co trzeba zrobić. W pokoju jest okienko na które odstawia się kubeczek po uzupełnieniu i wychodzi. Wyniki za 3 dni. Dziewczyny ile facetów dzwoniło żeby się rejestrować na takie badanie...nie wiedziałam,że to się cieszy taką popularnością. Przez to 10 min co siedziałam na poczekalni ze 20 telefonów Pani odebrała. Po wynik trzeba iść osobiście z dowodem. telefonicznie nie podadzą bo to pufne dane. Pojutrze zadzwonimy zapytac czy jest wynik. Jak będzie to pojedziemy. Mąż zadowolony nie było tak źle jak myślał :tak:

Bo te nasze faceciki to się boją nie wiadomo czego. Przecież nikt się tam z nich nie śmieje. Tam się idzie w konkretnym celu. :-) dobrze,że mamy to za sobą. 3 mam kciuki za waszych mężów dziewczyny :tak:

reklama
Mąż zadowolony nie było tak źle jak myślał
yes2.gif
no dzielny chłopak! ;D
to czekamy na wyniki :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry