reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam po weekendowo :)
Sailor trzymam kciuki za badanie, na pewno wyjdzie ok :)
Isis piękna córcia i słodki piesek :)
Asita przykre to, że rodzina męża nie pamiętała o jego urodzinach... A co do tego dzieciątka to podziwiam Was za odwagę, a szans na swoje dziecko nie przekreślajcie jeszcze, trzymam kciuki za pozytywne badanie męża :)
Domik dziękuję Ci bardzo za te słowa :* Jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że już lepiej i że trochę Ci ta choroba odpuściła.
Noelle dużo zdrówka i odpoczywaj ile wlezie, bo później nie będziesz już miała na to czasu :)
Agacyndo udanego urlopu:) Uwielbiam Międzywodzie, zawsze tam jeżdzimy na plażę, a w sobotę tam nawet byłam na weselu :)
Czarnooka słodkie te Twoje szynszylki :)

Nie wiem co tam jeszcze miałam pisać :) Już zapomniałam :)
My jak wspomniałam byliśmy w sobotę na weselichu :) Wybawiłam się, że hoho i objadłam też :) Dziś z ciekawości zmierzyłam sobie tempkę i tak jak myślałam niska. Skoro nie miałam owulacji to nie wiem teraz kiedy się spodziewać @, bo raczej wątpię żeby przyszła w terminie.

witam :)

Moje samopoczucie w końcu wróciło do normy, eh co te hormony potrafią za zołzę ze mnie zrobić, ale już jest dobrze. Teraz czekam na witze bo mam 19 także jeszcze 2 dni :) nie mogę sie doczekać

Sailor trzymam kciuki &&&&&&&&&

U mnie też świeci słoneczko ale ciepło to nie jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry