reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Chyba będę musiała wypić kawę bo normalnie zasypiam przez tą pogodę :crazy: a postanowiłam, ze będę pić tylko 2 kawy dziennie (1 w pracy, pije zawsze koło 12-13 a drugą u babci o 16:30) jak teraz wypiję to dopiero u babci druga tak późno, jak ja nie lubię jak pada deszcz :no::wściekła/y::angry:

Godzina za mną jeszcze 7h :-(

Myniu super wynik :-)

Ostatnia edycja:
Myniu piękna cytologia, tylko pogratulować! :)
Isis ja widziałam właśnie wczoraj ten film "Szczęściarz" i naprawdę polecam :)
Galadriela przykro mi, że tempka poleciała, ale my zawsze mówimy, że póki @ nie ma to jest nadzieja :)
Różczniczko kochana trzymam kciuki za pracę - wierzę, że Ty ją dostaniesz :) No i oczywiście za staranka :) Test owu pozytywny, mąż przyjeżdża także do roboty :)
Asita dasz radę w pracy :) Pocieszę Cię, że nie jesteś sama - mi też się nic nie chce :P

U mnie tempka w górę. Dziewczyny czy któraś się oreintuje, bo przecież chyba jak nie było owulacji to tempka powinna być prawie na jednym poziomie?

Hej dziewczyny,
ale ja mam dzisiaj świetny humor mimo tego deszczu za oknem pewnie dlatego ze skończyłam ten 10 tydzień i dziaiaj zaczynam 11

dzisiaj wizyta już nie mogę sie doczekać,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze

Margotko niekoniecznie tak jest. Wiem, że często piszą w specjalistycznych książkach i broszurkach, że skok jeszcze nie świadczy o dobytej owulacji. I w kilku miejscach widziałam i powtarzam tu upierdliwie, że jedynym 100 % dowodem na to, że owulacja była jest ciąża albo utrafienie z usg na te kilka minut kiedy to ona się dokonuje. Nawet dojrzewające pęcherzyki przed ani pęknięte czy jakieś tam inne ;) po terminie owulacji nie świadczą o tym, że była ona w 100%. A z drugiej strony są wykresy dziewczyn, które bez skoku zaszły w ciąże. Sailor kiedyś pisała o cioci czy kimś z rodziny:) Wykres płaski ciąża jest :)
Więc te nasze wykresy to tylko taka pomoc ale też 100% pewności nigdy nie dają.
Czarnooczko, dziewico:) Ja to prawie dziewica jak ja raz na dwa miesiące mam faceta przy sobie to można mnie tak prawie nazwać :) Ale... zawsze zawsze miałam wynik cytologii I poza jednym razem kiedy to miałam IV B. Dlatego teraz zawsze tak drżę przed odbiorem wyników...

Mynia przepraszam jeśli nie odpowiedziałam :biggrin2: ja to fizyk jestem z wykształcenia :tak: no ale pracuje obecnie w innym zawodzie, bo pracy po tym dziadostwie nie ma, a dzieci w szkole męczyć nie chcę:-D dobrze, że równolegle zrobiłam drugie studia i idę w kierunku urbanistyki/planowania przestrzennego. Piękny wynik cytologi! Ja mam zawsze II:tak:
Isis mi chodziło o przemęczenie się jeśli chodzi o tą stronę formalną, która niestety do łatwych i przyjemnych nie należy :-(i nie jest to broń boże moja płytka przyczyna adopcji. Chyba się źle zrozumiałyśmy :tak:Ja mam w rodzinie rodzinę zastępczą i miałam duuużo do czynienia z dzieciakami z domu dziecka i już dawno podjęłam decyzję, że wezmę takie dziecko. Nawet mamę próbowałam namówić, ale właśnie załamałyśmy się jak dowiedziałyśmy się o całej procedurze...chciałyśmy wziąć dwójkę rodzeństwa tych co trafili do rodziny zastępczej, aby byli w miarę razem, bo oni nie mieli warunków na 4 dzieci...ale niestety się nie udało :-(
Margotka a czemu myślisz, że owu nie było? Największym potwierdzeniem owu jest ciąża!
Galadriela to ja trzymam kciuki za nowy cykl!
Asita na co ty się wybierasz? Bo ja nic nie rozumiem co to...:-(
Agnieszko trzymam kciuki za wizytę! Skoro minęłaś ten felarny tydzień to już wszystko będzie dobrze!

U mnie do dupy...mąż przyjechał, ale zmęczony i jeszcze mnie wkur***ił wczoraj i tylko się pokłóciliśmy....ach szkoda gadać...przytulanek nie było...
Pojadę dzisiaj chociaż do gina zobaczyć co i jak...bo skok temp. dzisiaj się zrobił....nosz co za dupek z tego mojego męża...:wściekła/y::angry:

reklama
Różczniko wiem, że owu nie było bo byłam u gina w 16dc i pęcherzyki były bardzo malutkie, lekarz powiedział, że nie ma szans że urosną, byłam na CLO więc już powinny być duże i pękać.
Przykro mi, że się z emkiem pokłóciłaś :( Szkoda, ale może jak się dziś pogodzicie to spróbujcie dziś się postarać, może jeszcze nie było owulki u Ciebie.
Agnieszko na bank nie urosły, w 16dc największy miał 9mm, reszta to maluchy po 6mm więc niemożliwe żeby urosły i pękły w 20dc. Zresztą ja w tym cyklu w ogóle nie widziałam śluzu płodnego a usg tylko mnie utwierdziło w przekonaniu, że tym razem bez owu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry