reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hello Dziewczynki :) Mnie dziś strasznie bolał brzuszek na dole... :( Ale jajniki nie... Więc może owulacji jeszcze nie było... Zaraz idę się kąpać i dalej się starać :-)

reklama
Galadiera my tu cieni nigdy nie lekceważymy tylko ściskamy kciuki jeszcze bardziej:) a Ty testuj znów za dwa dni i chwal się ciemniejącą krechą:) cień cienia nigdy nie pojawia się bez powodu;]

Mynia cytologia szałowa! nigdy takiej nie miałam... zawsze dwójka mi wychodzi;)
a temat pierożków ze szpinakiem nadal się ciągnie z tego co widzę hehe:) bardzo mi miło:) aż je chyba zrobię w najbliższym czasie:)

Agnieszka, Noelle... ale Wam dobrze z tymi objawami.. ach...:)

Różniczka trzymam kciuki za rozmowę! trzeba być dobrej myśli:) no i udanego...tzn owocnego wieczoru dziś:D

Galadiera koniecznie wrzuć fotkę testu :-)

Mynia no to cytologia pierwsza klasa - super :-)

Różniczko trzymam kciuki za rozmowę no i udanego wieczorku życzę ;-)

Noelle, Agnieszka trzymajcie się dziewczynki dzielnie i prześlijcie troszkę &&&&&&&&&& ciążowych jeszcze ;-)

Ja się dziś z mojego męża śmiałam tak strasznie, że się o mało nie posikałam :-D Przełożył sobie badanie, bo nie da rady iść jutro, a wcześniej dzwonił do mnie i mówiłam mu żeby na piątek sobie przełożył. Oddzwania do mnie i mówi, że na wtorek się przepisał, bo w piątek nie ma Pani laborantki, która robi badanie, a ja na to jemu, że niemożliwe, że nie może we wtorek, że niech sobie przełoży już na później :-) A on wielce zdziwiony, że dlaczego????????????? A wtorek to mój 14dc i od soboty się zabieramy ostro za serduszkowanie, a ten se badanie nasienia wymyslił :-) No co za facet no :-) Idę sobie zaraz obejrzeć filmik pt. "Szczęściarz" ponoć bardzo fajny ;-)

Ficaria to szkoda, że nie mam w rodzinie kogoś kto by chciał oddać dzieciątko... trzeba będzie przemęczyć;-)Trzymam kciuki za leczenie!

Może źle się wyraziłam, nie chciałam żeby to tak zabrzmiało po prostu zwróciłam uwagę na to, że adopcja w rodzinie jest prosta, a poza nią droga do przysposobienia dziecka jest bardzo ciężka. Jeśli ktoś dotknął problemu wie o czym mówię.

I z mojej strony nie chodzi o "przemęczenie się" - aż taka płytka przyczyna adopcji to nie jest w moim przypadku. Chodzi o zagrożenie życia, dlatego wciąż stoję przed dylematem.

Za trzymanie kicuków leczenia ginekologicznego dziękuję :)

Witam jako pierwsza :-)

Kurcze jest noc jeszcze, a moje dziecię na 7.30 do szkoły :szok:
Miłego dzionka życzę Wszystkim dziewczynkom ;-)
Nie wiem czy się z pracy odezwę, bo nie mam pojęcia jak z netem (coś szwankuje ostatnio)

Galadriela kiedy powtarzasz test?? ja tez mialam cien cienia cienia,po paru dniach to juz cien cienia byl a potem cien;D wiec nie zamartwiaj sie,rob jeszcze test albo bete oznacz w krwi.
Isis spokojnego dnia w pracy!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& łapcie laseczki!!

Hej dziewczynki :-)
U mnie od rana pada deszcz :-( więc do pracy autem przyjechałam :-(
Jeszcze tylko jutro do pracy i weekend (w piątek mam urlop, bo mi okna w mieszkaniu wymieniają i parapety i montują rolety zewnętrzne) :-D:-D:-D:-D

Galadiera trzymam kciuki, żeby ten cień za dwa dni to była wyraźna druga krecha:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jakiego ja mam dzisiaj lenia przez tą pogodę... maskara... najchętniej to bym się położyła i spała :rofl2: a tu jeszcze nawet godzina nie minęła odkąd jestem w pracy :no::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry