reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda ale ja Ci zazdroszczę tej rybki no i wakacji!
Mynia zgadzam się z Tobą! Dzięki temu, że uwierzyłam w to że coś/ktoś kieruje naszym życiem to jestem z najwspanialszym człowiekiem, którego nawet nie mogłam sobie nawet wymarzyć...szkoda tylko, że czasem trzeba długo czekać i być cierpliwym....to jest najtrudniejsze...
Suwaczek piękny! No i trzymam kciuki żeby Twój plan się zrealizował!
Sailor my jak się teraz widzimy rzadko to faktycznie nie możemy się oderwać od siebie:tak:
Margotka ja też nie rozumiem, że takie osoby mają dzieci, a my nie :-( ale tak myślę, że w końcu każdej z Nas się uda!
Ficaria to szkoda, że nie mam w rodzinie kogoś kto by chciał oddać dzieciątko... trzeba będzie przemęczyć;-)Trzymam kciuki za leczenie!
Asita jak mój M robił badania to miał się nie kochać 3-5 dni (z tego co pamiętam)

Ja dzisiaj byłam na rozmowie...i w sumie nie wiem co myśleć, bo test przeszłam tylko ja i jakiś chłopak...on był pierwszy na rozmowie(siedział w środku pół godziny) mi odpowiedzi na pytania zajęły 10, max. 15 minut i było po wszystkim...w sumie 50% szans, ale jak to niestety bywa...pracę dostanie facet:-(
Zobaczymy....Trzymajcie kciuki! Co prawda jeśłi się uda będę dojeżdżać 40 km w jedną stronę, ale będzie praca na stałe!!!
Ale jeszcze coś pozytywnego: Test owu wyszedł pozytywny, a mój M wraca dzisiaj!!! Nie wiem jak on to zrobił, ale powiedział, że nie przepuści szansy :tak:;-)

reklama
rożniczka tez to ogladałam. Szkoda słów co sie dzieje na tym świecie. Co tam skarbie u ciebie??:-)aaaa no to trzymam kciuki za pozytywny efekt rozmowy!!! Olac facetow!!!Posada dla ciebie!!! Trzymam kciuki!!! No i patrz: Owu dzisiaj , Powrot męza-to przeznaczenie kochana:D

Noelle oby to przeznaczenie zostało odpowiednio zakończone! Nie wiem czy mam go tak wziąć w obroty jak tylko wróci....hmmm muszę coś tu naszykować tylko nie mam pomysłu co:szok:
A Ty jak się czujesz? Lepiej? Dalej jesteś na zwolnieniu? Mam nadzieję, że się nawadniasz! Buziak kochana i rośnij okrąglutka!

To dobrze, że już lepiej się czujesz! A Twój wykres jest cudny! jeju to już 8 tydzień! Ale ten czas leci!
Jeśli masz ochotę to sobie nie żałuj! A co! W końcu teraz jesz dla dwojga!
Ja zmykam posprzątać i coś przygotować na wieczór...buziaki :*

Noelle na pewno wszystko jest dobrze, objawy jednego dnia są a drugiego nie i tak w kółko
mi też objawy powoli mijają czasami mi się w głowie zakręci,mdli mnie tez od czasu do czasu , piersi nadal bolą i senność się utrzymuje dalej , a i na niektóre zapachy jetem uczulona

reklama
Agacynda, miłego wypoczynku. Szkoda, że ta wredna @ nie chce przyjść ale skoro jeszcze nie przyszła to może lepiej niech już poczeka na koniec wakacji:)
Różniczko a pisałaś, że masz umysł ścisły i ja Cie kiedyś pytałam skąd Twój nick ale chyba mi nie odpowiedziałaś:) Więc opowiadaj mi tu proszę szybciutko:)
Agnieszka, Noelle jak ja bym chciała tych waszych objawów :) za miesiąc możecie mi je przekazać i to nawet obie:)
Dziewczynki:) Cytologia I :-):tak::szok::cool2::happy2::-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry