reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu jesteś nie możliwa zawsze widzisz jakieś dobre strony, a ja widzę te złe, bo męża mam i on jest suuuuuuuuper, natomiast ślub nie był taki jaki sobie wymarzyłam i pewnie nie będzie bo nie mam kasy żeby zrobić suuper kościelny z moich marzeń :-( mieszkanie jeszcze nie nasze tylko mojej cioci, która nam je udostępniła bo w nim nie mieszka ;-) co do pracy to nie będę się wypowiadać bo brak słów, najchętniej bym zrezygnowała, ale mam umowę na stałe więc ciężko zrezygnować, tym bardziej jak się staram o dzidzię... a co do dzidzi to sama widzisz jak to idzie... masakra

reklama
Myniu jesteś nie możliwa zawsze widzisz jakieś dobre strony, a ja widzę te złe, bo męża mam i on jest suuuuuuuuper, natomiast ślub nie był taki jaki sobie wymarzyłam i pewnie nie będzie bo nie mam kasy żeby zrobić suuper kościelny z moich marzeń :-( mieszkanie jeszcze nie nasze tylko mojej cioci, która nam je udostępniła bo w nim nie mieszka ;-) co do pracy to nie będę się wypowiadać bo brak słów, najchętniej bym zrezygnowała, ale mam umowę na stałe więc ciężko zrezygnować, tym bardziej jak się staram o dzidzię... a co do dzidzi to sama widzisz jak to idzie... masakra
Ktoś tu chce klapsa :)

Może do 50-stki uzbieram na ten kościelny :-p bo jak tak dalej pójdzie to bym musiała życ 200 lat żeby uzbierać na kościelny :-p
Możesz mi dać klapsa może mi się nastawienie zmieni ;-)

Co do wyników to na pewno wszystko będzie OK :-)

Czesc Dziewczynki... :-) wlasnie siedze w miedzyzdrojach na promenadzie i zaraz wracamy do Miedzywodzia na rybke pyszna :-)
myniu afrirmacje itp to ja tez stosowalam po przeczytaniu ksiazki "sekret"... Piorunujace wrazenie robi.
Asita trzymam kciuki za badanie meza, mam nadzieje ze bedzie okej.

A ja nie mam @ juz nie bede kombinowac na liscie, jak dostane to sie przepisze. Bo to co myslalam ze bylo okresem, tak naprawde bylo
plamieniem bo badaniu, wiec wzielam duphaston. Jeszcze 5 tabl i bedzie @...

reklama
Dzieki Margotka za rekomendacje ale wlasnie zjedlismy pyszna rybke w miedzywodziu na wojska polskiego w knajpce z irlandzkim piwkiem :D mmmm umarlam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry