reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Bzibzioczku, ja też robiłam ostatnio ruskie jak S przyjechał:) Uwielbiam ruskie :) Wiesz już gdzie obraz zawiśnie? :) Ja zainspirowana Tobą przeglądam allegro :)
Margotko nie czytałam tej książki ale miałam kiedyś taki nawiedzony poradnik "poznaj moc która jest w tobie" czytałam go jako nastolatka i kurcze to naprawdę działało:) Ja od dziś na poważnie wdrażam tę metodę. Ogólnie przeważnie jestem osoba pozytywnie myślącą i wierzę, że to co damy światu świat nam odda :) Dlatego staram się dawać radość :) (poza tymi dniami przed @... same wiecie :P)

Bzibzioczku Karmazynowy przypływ:) jak ładnie:)
Ja mam pokój taki słoneczny tzn chce żeby był taki radosny i ciepły, mam ściany w dwóch odcieniach żółci i dodatki chcę delikatnie pomarańczowe ale tak delikatnie - bursztyn, radosne zielenie ale takie limonkowe, złamane żółtym, i w ogóle wszystko co kojarzy się ze słońcem i ciepłem:) I ten Twój obraz bardzo mi się podoba :)
Margotko, właśnie co wieczór przed snem już od jakiegoś czasu sobie wizualizuję dzieciątko przy cycku a z tyłu przytula mnie Steve i całuje w ramię:)
A jako afirmację walnęłam sobie podbudowujące hasło na lustrze... czerwona pomadką, a co tam... nie ma nic bardziej kobiecego przecież :) Tylko ścieram jak ktoś przychodzi, żeby mnie nie wziął za wariatkę :)

Ficaria nie szkodzi, zawsze człowiek mądrzejszy :tak:
Myniu plan ambitny, trzymam kciuki żeby jak najszybciej wszedł w życie :tak:
Sailor w takim razie w czwartek będę się serduszkować z mężem, a co :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry