reklama

Staranka od stycznia 2012.

Haha ja Wam coś opowiem ;P
Ja zanim zaczęliśmy sie niby starać ciągle gadałam ze sie boje ze nie bede mogła miec dziecka. Bo miałam grzybice... po 2 mam takie lekkie owłosienie ;P wąsik :-) a po 3 mój ma przepuklinę pachwinową... i ja tak go nudziłam ze chce ale sie boje.. i wcale nie oczekiwałam ze sie uda za 1 cyklem ;) :-)
Ciesze sie ogromnie ;) i musi byc pozytywnie ;) !:-)

reklama
O kurczeeeeeeeee gratulacje Andzia i Crazy :-D:-D:-D:-D Dziewczyny, który to był wasz cykl starań? Nie brałyście żadnych clo, lutein etc?

Bardzo się ciesze!!!!!!!! :-)

:-):-):-):-)

Agacynda od początku. Kto taki sławny mieszka u Ciebie w bloku??? Nie jestem na bieżąco :(

Ja w tym miesiącu już wiem, że znowu nie zaciąże ech.... co zrobić takie życie. Tylko hormonami mi zostało się faszerować...

Oj Andzia. tylko pogratulować że się w pierwszym cyklu udało. Naprawdę, cudownie!

Basia, mnie też, też mi nie pasi.

O kurczeeeeeeeee gratulacje Andzia i Crazy :-D:-D:-D:-D Dziewczyny, który to był wasz cykl starań? Nie brałyście żadnych clo, lutein etc?

Bardzo się ciesze!!!!!!!! :-)

:-):-):-):-)

Agacynda od początku. Kto taki sławny mieszka u Ciebie w bloku??? Nie jestem na bieżąco :(

Ja w tym miesiącu już wiem, że znowu nie zaciąże ech.... co zrobić takie życie. Tylko hormonami mi zostało się faszerować...

Kropko mieszka Mikołaj Krawczyk (Paweł z Pierwszej Miłości), Aneta Zając pomieszkuje (Marysia z PM) i dzisiaj przyjechała Agnieszka Włodarczyk (Ania z PM).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry