• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis ja zawszę idę siusiu jakieś 30min po sexiku bo tak mi zalecił lekarz na moje częste infekcje. :tak: ale rano poserduszkowy śluz był kremowego koloru i taki mętnawy nie przezroczysty...:tak:

jejku dziewczyny jak Wy się rozpisałyście, jak szalone :-)

Isis ja też często idę do łazienki po serduszkowaniu bo nie mogę wytrzymać, nawet jak przed serduszkowaniem zrobię siusiu to i tak po muszę iść :-p

Ja kiedyś chodziłam, krótko po ale od kiedy się staramy staram się wytrzymać jak najdłużej:) jak serduszkujemy wieczorem to do rana a jak rano to do wyjścia z domu a jak po południu to aż mnie S na kolację zawoła albo do łóżka przyniesie :)
Sailor zauważyłaś jak się Twoje "serduszkowanie" przyjęło :)

mi też Asitko ciężko:) Tym bardziej, że normalnie to ja wstaję co noc siusiu i bez serduszkowania a po serduszkowaniu jakoś jeszcze trudniej wytrzymać :)
Kurcze ja już oczami wyobraźni widzę jak wwożę do Polski 27 października pasażera na gapę:) Nawet Ci co w Misiu ważyli pasażerów na lotnisku( i jeden musiał płacić bo przywiózł do kraju 4 kg obywatela mniej w dodatku z wykształceniem wyższym :-)) byliby zadowoleni, że przywiozłam do kraju jednego obywatela więcej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry