reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor no to co? OWULKA!!!!! :-D

Ale wiecie to Wam jeszcze powiem, że po starankach w tym cyklu wyjątkowo leżałam na brzuchu i tak spałam do rana, żadne nogi w górze ani nic tak jak kiedyś.

Ja myślę ze Margotka zafasolkowała po tym udanym weselu :-)

Hehe no właśnie Aga też mam takie podejrzenia :))

O kurcze :-D:-):happy2: a ja 20 października idę na wesele a potem 23 do S lecę :) normalnie musi się udać :P

ja juz nie pamiętam jak u mnie wygląda śluz poserduszkowy :zawstydzona/y: bo my mamy zakaz
biedna ja , bo o męża dbam :)
Agnieszka a mąż o Ciebie nie może jakoś inaczej zadbać ;) Czy i to zabronione? Nie znam się więc może głupie pytanie :)

Fasolka ważniejsza tak jak najbardziej

Myniu nie może bo tu chodzi o te skurcze macicy a podczas orgazmu takowe są no i zakaz do odwołania, ale to nic dam radę jeszcze trochę

Ja podejrzewam ze ja zafasolkowałam po imprezie po dużej ilości alkocholu, bo tak ogólnie to ja praktycznie nie pijąca tylko tam piwko od czasu do czasu , ale to oczywiście przed ciąża :-)

Zmykam po moje serducho do przedszkola

Ostatnia edycja:
Sailor no to co? OWULKA!!!!! :-D

Ale wiecie to Wam jeszcze powiem, że po starankach w tym cyklu wyjątkowo leżałam na brzuchu i tak spałam do rana, żadne nogi w górze ani nic tak jak kiedyś.

Margotko zainspirowana twoją wypowiedzią postanowiłam siknąć na owulacyjny i pozytyw :szok: nie mogę uwierzyć poszłabym na usg ale brak możliwości...nie wiem czy można mieć owulację tak wcześnie...:szok:

reklama
Ja poserduszkowy sluz też mam taki białawy, wodnisty ;-) Ale ja rzadko do rana wytrzymyję, bo mi zawsze "po" chce się siusiu :-D Ale co ma zostać "w środku" to i tak zostaje prawda??? Czy nie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry