reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu na bank przywieziesz pasażera na gapę :)) Tego się trzymamy i nie ma innej opcji :) Jak się dopadniesz do S to nie ma bata, musi wyjść z tego mały człowieczek!!!

By było:) Ja staram się to sobie co wieczór wyobrażać przed snem :) Wyobrażam sobie, że dzwonię do S po dwóch tygodniach od powrotu i mówię, mu że jesteśmy w ciąży :) I on kiedyś mi mówił jak on to sobie wyobraża i powiem mu tymi słowami, które były w jego wyobrażeniu :)
Asitko ja zauważyłam, że około godziny 13:30-15 jakieś wyludnienie następuje :)

No właśnie wizualizuję jak szalona i Steven też wizualizuje :P

Margotka, ależ mieliście szczęście przy takim rzadkim serduszkowaniu:) Czyli jak my się wstrzelimy w odpowiednie dni to tez mamy szanse. Oby mi się tylko nic nie opóźniło tak jak wtedy jak miałam jechać w w maju a zrobił mi się cykl 60 dniowy... fuck :(
Margotko a Ty nie masz tyłozgięcia? Bo czytałam, że na brzuszku powinny leżeć kobiety z tyłozgięciem a bez tyłozgięcia to z nóżkami do góry

Myniu nie mam tyłozgięcia, też myślałam że może mam ale jak mi robili HSG to wyszło, że nie. Tyle czasu co ja leżałam z nogami w górze to masakra!

Ale wiecie co jeszcze, mojej koleżance kiedyś jakaś znachorka powiedziała, że nie zajdzie w ciążę bo śpią z głową od okna, a powinni spać nogami do okna. I ja tak sobie teraz myślę, bo my też normalnie mamy okno za głowami a na tym weselu łóżko było odwrotnie :) Wiem, że to głupie ale tak już teraz rozważam różne możliwości, bo do tej pory nie wiem jak to się stało :))

Dziewczyny:) Wypowiadajcie się koniecznie jak miałyście łóżko jak zaszłyście:) Nie zawaham się użyć żadnej, nawet najgłupszej metody :)

A ja zauważyłam, że dużo par zachodzi w ciążę na jakimś wyjeździe:)
Jedna moja koleżanka we Włoszech, dwie w górach, na nartach, jedna w Paryżu... i jeszcze kilka przypadków znam takich. Teraz Margotka:)

Ostatnia edycja:
Mi ostatnio się śni, ze mam takiego małego brzdąca i jeżdżę z nim na spacery....... ech kiedy tak będzie...... znowu dolina jakaś mnie łapie :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry