reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu przepis masz gotowy :) Dodasz coś od siebie jeszcze i od S ;) i dzidzia będzie jak ta lala :)

Żegnam się już dziewczynki, idę do domku, pcoieszyć się trochę z mężem :))
Buziaki :*

reklama
Myniu my mamy okna za głową i dzidzia jest, córcia zmajstrowana akurat nie w domu ale też były okna za głowami :-Daaa i obie zmajstrowane bez alko :tak:ale mam znajomą która pije naprawdę baaaardzo rzadko może kilka razy w roku i każde z dzieci zmajstrowane właśnie po tym jak wypiła:-Djej mąż się śmieje że po pijaku to już jej nie ruszy bo trójka im wystarczy:-D
Asita jak w poprzek to może na bliźniaki :-Dtrzeba Aguś zapytac jak ma łóżko ;)

hehehe dziewczyny jaki temat podlapaly :d
no wiecie My na poczatku spalismy glowa do okna dzidzi sie nie pojawilo teraz spimy nogami do okna dalej nic. tak sie zastanawiam czy nie spac rownolegle do okna na podlodze :D:-D:-D

Dziewczyny byłam dzisiaj u gina i jestem przed owulacją! :) Pęcherzyk podobno piękny (zawsze zazdrościłam tym, którzy tam cokolwiek widzą :P) ma ok 17mm i za 2-3 dni mam się spodziewać owulacji (Za dwa dni mam urodziny, byłoby cudownie jakby się udało wtedy zaciążyć - wiem, wiem głupia jestem, że się znowu napalam). Ok. 20 dnia cyklu mam oznaczyć prolaktynę, wylatuję wtedy na Majorkę, ale stwierdziłam, że przed lotniskiem wpadnę do całodobowego laboratorium. O matko, ale emocje! Pewnie zostaną zgaszone za dwa tygodnie ;(

To teraz podsumowując: będę spała nogami do okna, seks też nogami do okna? jeśli tak to moimi nogami czy S? Czy obojga? :) a po wszystkim leżę na brzuchu ale z nogami do góry. I tu się nasuwa pytanie:) czy w takim razie w suficie musi być okno? i w którym momencie pić alkohol?

Pinko a Ty zburzyłaś wszystkie moje ustalenia... hmmm
Ficaria na pewno uda się w urodzinki:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry