reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda ja wierzę, że to ci pomoże:) w ogóle wierzę w takie rzeczy :) a jak mała Lusinda? :) stęskniła się za domkiem na wakacjach? Bo mój Fisiulo po weekendzie u moich rodziców nie mógł się nacieszyć jak wróciliśmy do domku. Skakał jak szalony i wszystko wąchał

reklama
Myniu jak Ty dopadniesz swojego Stevena to ja mu współczuję :-D

Agacynda ja trzymam kciuki zeby to leczenie Ci pomogło i to bardzooooooooooo ;-)

Laseczki ja już zmykam, idę wziąść gorącą kąpiel i do łóżeczka hihihihih

Buziaczki i do jutra :-)

Isis nie ma co mu współczuć:) jak kocha to ma robić co ja chcę :P żartuję oczywiście:) ale współczuć mu nie ma co bo on też mnie dopada i to mi trzeba raczej współczuć:P A jeszcze ja biedna nie umiem powiedzieć nie :)
dobrej nocki:)
ja też chyba niedługo pójdę spać bo migrenę mam nieziemską

Myniu Lucinda jak wracała z nad morza z nami to nie mogła ze szczęścia wysiedzieć w miejscu... :-):-) ale nad morzem się zachowywała super. od razu odnalazła swoją kuwetkę w łazience i strasznie chciała na dwór wychodzić ale była cudowna :D

Fajnie, że na smyczy Lucinda lubi chodzić, mój Fisio się boi bo kiedyś jak myłam okna stwierdziłam, ze przypnę go na smycz żeby mi nie uciekł ale żeby mógł sobie jednak na świat popatrzeć. I przypięłam go ale poszłam jeszcze po coś do łazienki, on chciał pójść za mną, skoczył z parapetu i zawisł na tej smyczy, wpadł w panikę, zaczął się rzucać. Biedactwo moje kochane, bardzo się przestraszył i od wtedy ja mu przypnę smycz to rzuca się jakby się dusił i chciał od niej uwolnić...
a gdzie Sihaya? Jak Twoja kicia? brunet nadal do niej uderza? :)

Hej :) Może teraz jedna po drugiej zobaczymy dwie kreseczki :) Mnie od wczoraj swędzą (.)(.)... :/ Zastanawiam się czy zrobię mojemu mężulkowi prezent w postaci dwóch kresek. Hi Hi :D Urodziny ma 2 października, a wtedy to właśnie wypada mi termin @. I boli mnie jeden jajnik... :/

Jestem Myniu:)
...ale mnie rozbawiłyście:) poczytałam sobie Was z całego dnia i tematy boskie:) czyli mi wypada, że z nogami do góry, w poprzek do okna, i po alko.. to gitara:] hehe
Ana ból piersi znacie jakieś patenty?? bo to jak mnie bolą to jest jakaś masakra!! zawsze tak mam ale przed @ a nie w owulkę:|

Moja kicia właśnie śpi, po harcach i gonieniu za myszą;) brunet jakoś ostatnio ostudził zaloty.. ale sąsiad nam opowiadał, że jak byliśmy na urlopie to przychodził do nich na okno, wpraszał się na mleczko i uciekał z powrotem...sąsiad myślał, że to nasza więc go wpuszczał hehe... ale się zdziwił jak mu pokazaliśmy na rękach naszą i że ona wtedy też na "urlopie" była hehe...

aha Myniu, bo ja ostatnio się zaniedbałam z wykresikami... powiedz mi granicę ustawić na dziś czy wczoraj?? Obserwacja cyklu - enpr.pl

Sihaya:)) niezły cwaniaczek z bruneta:) a zaloty może ostudził bo Figiel mu smsa posłał, żeby uważał sobie :) Figiel też cwaniaczek i nie da sobie w kaszę dmuchać:)
Na ból piersi sposobów nie znam... mnie chyba nigdy w życiu piersi nie bolały:) najwyżej czasem swędzą ale też zdarza się to może dwa razy na rok.
Sihaya, zakładając, że te dwie temp których nie mierzyłaś byłyby niższe od dzisiejszej to granicę ustaw na wczoraj:) bo dziś już byłby pierwszy dzień wyższej temp.
Laluś, trzymam kciuki za prezent dla męża :)

To Ci Fiegiel - spryciarz;) tak sobie sprytnie względy u mojej kici zapewnił...;)

A tempki założę, że były niższe, bo ja zawsze na poziomie 36,5(czyli tak jak dziś) miałam już drugą fazę, czasem zdarzały mi się takie w pierwszej ale zawsze zaburzone. Dziękuję za pomoc:*
i zazdroszczę Ci tych niebolących piersi;) jeszcze nigdy tak nie miałam... ehh.. mam nadzieję tylko, że nie będą tak napierdzielać... do samej @ :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry