reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hahahahah Mynia ale mnie rozbawiłaś !! :-):-):-)

dzisiaj znalazłam pomysł dla mojego A na gwiazdkę !! mój A uwielbia golić się pędzlem i mydłem i kupię mu taki exclusive pędzel i mydło i wyjdzie mi za to ponad 300 zl... teraz mi dajcie kobietki pomysł na prezent na urodziny 29... dla Niego.

Ostatnia edycja:
No ładnie, nie było mnie od 13.00 i tyle do nadrobienia :-D

Aga no prezent boski, chyba odgapię dla mojego też :-D

Moja córa dziś była na spotkaniu Zuchów (2,5 godz. biegania po lesie) :-) Muszę jej mundurek kupić, bo juz się napaliła strasznie ;-) Ale bardzo jej się podobało. Ja w Zuchach nie byłam ale Harcerką za to tak ;-)

Mąż dziś w domku i dobrze, bo mi się serduszkować strasznie chce ale to tak strasznieeeeeeeeeeee :-)

Czarnooka ja na sumieniu mam dużooooooooo:-D Ale czy zrobiliśmy bobaska, to się okaże :szok: na razie się nie nastawiam na to że wyszło:tak:
Margotka ja Ci gdzieś pisałam, na to że nie miałaś owu, że potwierdzeniem owu będzie ciąża!!!! :-)Miałam rację :tak:GRATULUJĘ jeszcze raz!!! Zdrowo rośnij!!! Dziękuję Ci za fluidki!!!

Hmmm ja mam łóżko w poprzek do okna:-D chyba trzeba przestawić :-Dalbo niech będą te bliźniaki :tak:
Inne dziewczyny pozdrawiam, bo już nie wiem co komu miałam napisać....:-(

Agacynda:) no żarty się skończyły:) przyjmuje wszystkie rady i wszystkie wcielam w życie:) a co mam do stracenia, najwyżej mnie s. wyśmieje ale jak się ida to ja go wyśmieję za to, że on się śmiał a jak się nie uda to przynajmniej będzie uważał, że ma najśmieszniejszą kobietę na świecie :)
Jestem strasznie ciekawa jakie bedziesz miała efekty po stosowaniu się do zaleceń chińczyka :) Lubię takie podejście jakie on ma:)
Agnieszka, ja bez ciąży taka beksa:) ciekawe co to będzie za półtora miesiąca jak już też będę w ciąży ;) (nie śmiejcie się ale właśnie tak na każdym kroku będę sobie wmawiać, że się uda)
a ocieplacz zrobiłam kiedyś taki dla byłego :) śmiesznie było :P
Isis i mi się chce nieziemsko :P ale co aj mogę :P

reklama
Myniu Kochanie ja sama jestem ciekawa co będzie z tego mojego leczenia u Matiasa :)) Ale jestem pełna optymizmu. Bardzo lubię niekonwencjonalne metody leczenia i zawsze się pozytywnie nastawiam :D Zresztą u mnie w rodzinie to normalne. mojego taty siostra właśnie ''studiuje'' u tego Matiasa u którego byłam wczoraj i ma mi ustalić dietę dla zimnych organizmów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry