Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Dziewczyny ja nie moge w to uwierzyc 

moja tesciowa NIE ZYJE !!!!!!!!!!! ;( zmarła dzisiaj o 17. 30 ;( poszla do pracy usiadla na krzesle i dziewczyny uslyszaly huk zachodza a tam moja tesciowa lezy na podlodze i nie oddycha klienci reanimowali potem przyjechalo pogotowie 50 min reanimowali i stwierdzili zgon 

jestem zalamana a z moim mezem nie moge sie dogadac jest w takim szoku. nie moge wziasc wolnego w pracy nawet bo nie ma komu pracowac . kurrrrrrrrrr....... a moja tesciowa tak pragnela zobaczyc wnuki i nie doczekala ;(;( byla dla mnie jak matka ;

(
mozecie mnie juz wyrzucic ze staranek.

moja tesciowa NIE ZYJE !!!!!!!!!!! ;( zmarła dzisiaj o 17. 30 ;( poszla do pracy usiadla na krzesle i dziewczyny uslyszaly huk zachodza a tam moja tesciowa lezy na podlodze i nie oddycha klienci reanimowali potem przyjechalo pogotowie 50 min reanimowali i stwierdzili zgon jestem zalamana a z moim mezem nie moge sie dogadac jest w takim szoku. nie moge wziasc wolnego w pracy nawet bo nie ma komu pracowac . kurrrrrrrrrr....... a moja tesciowa tak pragnela zobaczyc wnuki i nie doczekala ;(;( byla dla mnie jak matka ;
mozecie mnie juz wyrzucic ze staranek.