reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja nie moge w to uwierzyc :no::no::no::no::no::no::no::no: moja tesciowa NIE ZYJE !!!!!!!!!!! ;( zmarła dzisiaj o 17. 30 ;( poszla do pracy usiadla na krzesle i dziewczyny uslyszaly huk zachodza a tam moja tesciowa lezy na podlodze i nie oddycha klienci reanimowali potem przyjechalo pogotowie 50 min reanimowali i stwierdzili zgon :(:(:(:(
jestem zalamana a z moim mezem nie moge sie dogadac jest w takim szoku. nie moge wziasc wolnego w pracy nawet bo nie ma komu pracowac . kurrrrrrrrrr....... a moja tesciowa tak pragnela zobaczyc wnuki i nie doczekala ;(;( byla dla mnie jak matka ;(:(:(:(:(:(:(:(

mozecie mnie juz wyrzucic ze staranek.

reklama
Czarnooka bardzo Ci współczuje. To jest tragiczne przeżycie, zwłaszcza, że tak nagle się to stało. Co innego jest jak ktoś długo choruje i umiera, a co innego jak ktoś tak z dnia na dzień... Bardzo mi przykro. I tulę Ciebie mocno :* Ja tak miałam z moją Ś.P. babcią, tylko, że Ona chorowała na raka, i mogłam się przygotować jakoś na to Jej odejście. Też była dla mnie jak matka...

Czarnooka bardzo mi przykro :((( Wiem co to znaczy, bo moja teściowa też bardzo dobra kobieta też odeszła nagle. Tulę Cię mocno
[*]

Różniczko Twój wykres bardzo przypomina mój :)) Zaciskam mocno kciuki i przesyłam fluidki &&&&&&
Myniu rozbawiłaś mnie tym wczorajszym postem z oknem w suficie :)
Laluś trzymam kciuki za prezent dla męża :) Oby się udało :)
Sihaya te Twoje piersi to może objaw, że ktoś się tam rozgości u Ciebie :)
Agacynda trzymam kciuki za powodzenie leczenia :)

Nie wiem co tam komu miałam jeszcze napisać więc buziaki dla wszystkich :*

reklama
Asita ja mam nadzieję, że pomoże, bo u mnie teraz rzadko mamy przytulanki...będę takim króliczkiem doświadczalnym :-D:eek:
Margotko niech ten wykres sobie, że tak powiem wygląda jak chce byle by się zakończył tak jak Twój! Jakieś objawy już masz?
Laluś trzymam kciuki za prezent urodzinowy!
Agacynda trzymam kciuki za leczenie!
Laluś u mnie pogoda jakaś taka nieokreślona...widzę, że wieje, ale słońce gdzieś tam się przebija...

Kurcze muszę uciekać, bo M złapał gumę i muszę go do wulkanizatora zawieźć....Miłego dnia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry