• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Co do pozycji łóżka do okna to my nie śpimy ani głową do okna ani nogami do okna tylko w poprzek :-p

No to ja też zacznę pić alko a co tam, ale mój nadal ma zakaz ;-)
Ja powoli uciekam, papasie :-D

Ostatnia edycja:
Ja w nowym mieszkaniu też mam w poprzek ale ogólnie to lubię spac głową do okna, nie znoszę tyłem do drzwi.
Margotko my zawsze będziemy mieli siłę:) Jak się tyle nie widzimy to nie tak łatwo nam z sił opaść :P
Nie pamiętam czy byłaś tu z nami jak opowiadałam dziewczynom, że jak pojechałam do S pierwszy raz i nie wychodzilismy z łóżka praktycznie cała noc, cały dzień i cała następną noc to jak trzeciego dnia wynurzyłam się na śniadanie z pokoju to jego współlokatorzy ze zbereźnym uśmiechem pytali mnie jak mi się Szwecja podoba:) A ja byłam w Szwecji pierwszy raz i w sumie dopiero 4 dnia wyszliśmy gdzieś, a wyszliśmy na plażę nad zatoką Botnicką:) Szwecja bardzo rzadko zaludniona, dookoła las... no i wiadomo co się działo nawet na tej plaży :)

reklama
he coś z tymi nogami w strone okna jest bo ja tak zaszłam trzy razy :)))

Myniu jak pojedziesz do S to dużo alko i wychodzi na to że nogi w strone okna :) hee

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry