Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja w nowym mieszkaniu też mam w poprzek ale ogólnie to lubię spac głową do okna, nie znoszę tyłem do drzwi.
Margotko my zawsze będziemy mieli siłę Jak się tyle nie widzimy to nie tak łatwo nam z sił opaść
Nie pamiętam czy byłaś tu z nami jak opowiadałam dziewczynom, że jak pojechałam do S pierwszy raz i nie wychodzilismy z łóżka praktycznie cała noc, cały dzień i cała następną noc to jak trzeciego dnia wynurzyłam się na śniadanie z pokoju to jego współlokatorzy ze zbereźnym uśmiechem pytali mnie jak mi się Szwecja podoba A ja byłam w Szwecji pierwszy raz i w sumie dopiero 4 dnia wyszliśmy gdzieś, a wyszliśmy na plażę nad zatoką Botnicką Szwecja bardzo rzadko zaludniona, dookoła las... no i wiadomo co się działo nawet na tej plaży
Hehe Myniu no to ekstra! Tylko pozazdrościc temperamentu To jak siła będzie to jeszcze tylko alko załatw, nogami w stronę okna i masz przepis na dzidziusia