reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda umowa stoi :cool:
Różniczko nie wieszaj się:) Ja powiesiłam się tylko dlatego, że nie chcę być na liście w te cykle, w które nawet nie jestem z S bo potem dziewczyny piszą, że ładna tempka albo, że trzymają kciuki jak się @ spóźnia a ja tylko muszę tłumaczyć, że nie ma szans

reklama
Myniu to trzymam kciuki za Twoje odwieszenie się;)

Różniczko... tak jak pisały dziewczyny, nie licz cykli, które były bezowulacyjne itp... my w ten sposób licząc teoretycznie staramy się od października 2010 - ale wtedy też zaczęły się ciągłe komplikacje - zapalenia moje, męża, łapanie jakichś bakterii wykluczających poczęcie itp, itd... w ten sposób doszliśmy do grudnia 2012 kiedy to gin powiedziała, cały miniony rok nie bierzemy pod uwagę, bo się ciągle leczyliście i zaczynamy liczyć od nowego roku:) i tak też liczymy - więc się nie załamuj kochana!
Przy okazji pytałaś o badania... robiłaś może na bakterię ureaplasmę?? mnie właśnie po tych moich zapaleniach gin skierowała, powiedziała, że warto sprawdzić, bo utrudnia ona zaciążenie, a nawet jak się uda to powoduje poronienia... zrobiłam więc badanie i co...? i miałam to dziadostwo:/ potem jakoś 2 tygodnie antybiotyku i było po wszystkim:) więc może warto zrobić też w Twoim przypadku??

Agacynda mój m. też wrócił z pracy zasmarkany, ze stanem podgorączkowym... leży teraz cały czas i choruje na katar;) no ale niech się kuruje, żeby go czasem nie rozłożyło na dobre:/

Dziękuję :* jakąś załamkę dzisiaj przechodzę :-( Przepraszam, że tak przynudzam! Jak tylko przyjdzie @ to wywalę to 32...ale na razie nie chce spamować znów listą

sihaya w sumie tak myślałam o tej ureaplazmie przy poprzednich badaniach, ale zabrakło mi kasy, a teraz zapomniałam!
Mynia to ja powinnam się wieszać i odwieszać w zależności od tego czy mój M przyjedzie w odpowiednim dniu cyklu czy nie :szok: tak mi się przypomniało! Byłam w home&you - faktycznie super sklep! Teraz muszę znów przyoszczędzić, żeby zaszaleć! :-D
Agacyndo dla mnie też to dużo że oczyszcza! Bo ja często miałam jakieś infekcje puki się nie okazało, że to przez cukrzycę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry