reklama

Staranka od stycznia 2012.

hmmm.. wit b6 już łykam, E też... a mg mam w planach przez te kurcze łydek - czyli wszystko jak należy;)

....

ehh.. żeby w krakowie nie można było kupić jakiejś fajnej stylowej figurki żyda to już jest żart... uhhh....

reklama
Agnieszko dziękuję! Muszę wit. E sobie zakupić!
Agacynda a są takie jakieś perły dla facetów? Ja bym mojego oczyściła :tak:
Napisz mi jeszcze proszę, bo ja tylko nie znalazłam informacji takiej informacji: na czas leczenia (przy wersji tej 6 razowej - cykl uzdrawiający) trzeba zaprzestać staranek? I skąd wiadomo ile trzeba takich perełek użyć?

hejo:*
wpadłam tylko przslac Wam buziaki:*
miałam popisac ale chyba po moim zamiarze. poczytałam sobie Was ale coś mi ucho dokucza:( przytkalo i raz słysze a raz nie:wściekła/y::eek: wkurza mnie to. pewnie będę musiała iśc do lekarza. eh...
już się doczekac nie mogę bo w środę wizyta i może nasze maleństwo się ujawni.

za wszystkie testujace trzymam kciukaski!!!
na roznace temperaturki dmucham z dzidzią, żeby szybowały:)
a podłamanym przesyłam &&&&&&&& dla otuchy mówię że napewno się uda! trzeba w to wierzyc. aaaa i chwila zapomnienia i alkohol to u mnie też dały efekty:P

dobranoc:*

Gdyby nie moje tabsy, przy których nie można pić, to chyba mogłabym dla dobra dzieciątka stać się nałogowcem:-) ale coś w tym jest! Jak nie brałam tabsów to wszystko wychodziło bardziej spontanicznie:tak: może w tym tkwi nasz problem:sorry:
Isis spodnie super! Ale za to cena obłędna:tak:

Różniczko i ja właśnie tak robię, odwieszam się tylko jak mamy okazję w dni płodne:) Tylko że u mnie to jest mniejszość cykli a u Ciebie pewnie na odwrót
Myńka wymoczyła nogi w gorącej wodzie z solą rozgrzewającą, posmarowała stópki kremem z cynamonem, założyła grube skarpety, wskoczyła pod kołdrę i koc i termoforek pod nóżki:) A Steve właśnie zakupił sobie witaminkę E:) na szczęście poniedziałek się kończy, oby dalej było już tylko lepiej:)

Mynia jak ty poznałaś swojego Stevena? Strasznie mnie to zaczęło zastanawiać!
Grzej się grzej! Może jakieś rozgrzewające winko sobie zrób? Takie z imbirem, goździkami i cynamonem? Hmmm chyba zaraz sobie sama zrobię takie:-)

Isis te drugie to cenę mają już świetną! I co kupujesz już?

Wiecie co...zrobiłam sobie wykres na Ovufriend i tam te wykresy takie spłaszczone wychodzą, strasznie pozytywnie to wygląda!

Ostatnia edycja:
reklama
Różniczko winka nie pije , nie chce zaburzać temperatury... wszystko do tego dostosowuję... ehhhh
a poznaliśmy się w Warszawie w autobusie... ja jechałam do koleżanki do szpitala, wsiadałam na pętli, były straszne upały a ja po raz pierwszy od dłuższego czasu byłam bez makijażu :) on wysiadał na pętli ale jakoś tak jak ja wsiadłam to on się zakręcił i wsiadł znowu i zagadał do mnie:) Ja miałam wtedy chłopaka i spotykałam się z S. długo tak... nie będę kłamać, że czysto po koleżeńsku, ale tak niewinnie:) Ja byłam ciekawa po prostu afrykańskiej kultury, muzyki, kuchni:) i fascynowało mnie że on taki zawsze radosny, optymistyczny... widać,że zupełnie inna mentalność, otwartość, taki nie skażony cywilizacją aż ta bardzo jak my. W sensie, że tak jak u nas 30 lat temu inaczej wyglądało życie rodzinne - bez tv non stop, internetu, łatwych szybkich kontaktów. Takie inne celebrowanie życia :)
ojej, ale się rozpisałam głupio...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry