reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis ja nagminnie na koniec cyklu zawsze sprawdzam kiedy wypadnie termin porodu, czy mój upatrzony wózek przypadkiem nie tanieje, a ostatnio jak się przeszłam i zobaczyłam cenę śpioszków i innych ciuszków dla dzieci to stwierdziłam, że chyba trzeba zacząć je zbierać!

Isis:) szalona kobieto :)więcej.. więcej to potem się rozstałam z tym chłopakiem z którym byłam a S zakiełkowała w głowie myśl wyjazdu do Szwecji (zanim się rozstałam) i jak się rozstałam to już nie było co się czaić :P ale w sumie razem jako para byliśmy tu 3 miesiące... i on wyjechał, zarobić troszkę... no i tak o :)
Reakcja moich rodziców jak im powiedziałam, że poznałam takiego chłopaka była zabójcza :) Też pytali jak się poznaliśmy:)
I opowiadam najpierw mamie: "wsiadł do autobusu, zapytał jak mam na imię, przedstawił się i zapytał czy możemy chwilę pogadać" mama: "bezczelny"
opowiadam potem tacie: "wsiadł do autobusu, zapytał jak mam na imię, przedstawił się i zapytał czy możemy chwilę pogadać" tata: "o jaki kulturalny"
Tata szybciej się przekonał niż mama :) no i wstyd powiedzieć ale u mamy kolor skóry był problemem... długo...

Ostatnia edycja:
Mynia historia obłędna! Moja mama pewnie też miałaby kłopot z akceptacją:-D

No ładnie! A ja myślałam, że Tylko ja sprawdzam termin porodu :-)
Dobranoc dziewczyny! Uciekam na lekarzy! Dobranoc!

Kurde przerypałam aukcję buuuuuu

Myniu rodzice jak to rodzice, prędzej czy później i tak się przekonują ;-)

Uciekam gonić moją córę do spania :crazy: Odezwę się później ale gdyby nie to miłej nocki z wysokimi tempkami życzę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry