• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis ja nagminnie na koniec cyklu zawsze sprawdzam kiedy wypadnie termin porodu, czy mój upatrzony wózek przypadkiem nie tanieje, a ostatnio jak się przeszłam i zobaczyłam cenę śpioszków i innych ciuszków dla dzieci to stwierdziłam, że chyba trzeba zacząć je zbierać!

Isis:) szalona kobieto :)więcej.. więcej to potem się rozstałam z tym chłopakiem z którym byłam a S zakiełkowała w głowie myśl wyjazdu do Szwecji (zanim się rozstałam) i jak się rozstałam to już nie było co się czaić :P ale w sumie razem jako para byliśmy tu 3 miesiące... i on wyjechał, zarobić troszkę... no i tak o :)
Reakcja moich rodziców jak im powiedziałam, że poznałam takiego chłopaka była zabójcza :) Też pytali jak się poznaliśmy:)
I opowiadam najpierw mamie: "wsiadł do autobusu, zapytał jak mam na imię, przedstawił się i zapytał czy możemy chwilę pogadać" mama: "bezczelny"
opowiadam potem tacie: "wsiadł do autobusu, zapytał jak mam na imię, przedstawił się i zapytał czy możemy chwilę pogadać" tata: "o jaki kulturalny"
Tata szybciej się przekonał niż mama :) no i wstyd powiedzieć ale u mamy kolor skóry był problemem... długo...

Ostatnia edycja:
Mynia historia obłędna! Moja mama pewnie też miałaby kłopot z akceptacją:-D

No ładnie! A ja myślałam, że Tylko ja sprawdzam termin porodu :-)
Dobranoc dziewczyny! Uciekam na lekarzy! Dobranoc!

Kurde przerypałam aukcję buuuuuu

Myniu rodzice jak to rodzice, prędzej czy później i tak się przekonują ;-)

Uciekam gonić moją córę do spania :crazy: Odezwę się później ale gdyby nie to miłej nocki z wysokimi tempkami życzę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry