reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witam się weekendowo z domku :-)
Sihayko wierzę, że zaaplikowanie kotce leków to męczarnia... u mnie przy obcinaniu pazurków takie płacze czasem odchodzą, że boję się, że sąsiedzi mnie zgłoszą gdzieś, że się nad dzieckiem znęcam (bo Figiel tak miauczy jakby małe dziecko zawodziło i jęczało)
Powiedz Sihayko koleżance, że co jej szkodzi spróbować:) Ja na początku też nie wierzyłam, że coś z tego wyjdzie... a tu tuż po wyjeździe fajnie, pojechałam do niego fajnie, wróciłam fajnie... on zaczyna o ślubie mówić... to sobie dalej myślałam no dobra zobaczymy, zobaczymy... no i sama widzisz do czego mnie to doprowadziło:) do staranek i wybierania pierścionka :)
Agnieszka, Isis smacznego, jedzcie bez wyrzutów :) w końcu weekend jest :)
Agacynda pierścionek kosztuje 550 zł bo tam cena jest bez podatku podana. Ogólnie te z tanzanitami nie są drogie a ten ma malutki ten tanzanit:) Teraz jeszcze się tylko zastanawiam czy białe czy żółte złoto... i naprawdę ciężko mi zdecydować :) Wysłałam już S link do obu, może on wybierze :P chociaż tyle :P zobaczył powiedział, że ładny i że będzie myślał w tym kierunku :)
A wiecie co go sprowokowało... tzn tak myślę, że to... opowiedziałam mu że jak byłam u babci to spojrzała na mój pierścionek (srebrny) i zapytała czy ślub biorę a ja na to, że nie, że to zwykły pierścionek, że nie mam narzeczonego, ja będę miała narzeczonego to będę miała i pierścionek. I on powiedział, jak to nie masz narzeczonego? To powiedziałam mu, że przecież nie mam... I ze 3 dni później zadzwonił i kazał szukać pierścionka :)

reklama
Ja wciągnęłam 40cm pizzę (nie całą sama) i umieram z przejedzenia :-D
Ogarnęłam mieszkanie i też zrobiłam pranie :-) Teraz odpoczywam przed kompem i zerkam na tv ...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Ja dziś się napracowałam przy sprzątaniu działeczki na jesień - oczywiście nie można było skończyć, bo zaczął padać deszcz... Buuuu... Ale deszcz potrzebny - grzyby będą! :)
Isis, Laluś, nie mogę się już doczekać Waszych teściorów. Rany, jakie to przeżycie, a co dopiero dla Was! :tak::tak:
Myniu, przepiękny ten pierdzionek z tanzanitem, :happy2: gdybym to ja dla siebie kupowała, to pewnie coś w ten deseń! No i cena dobra, co nie jest bez znaczenia. Ciekawe po ile w Szwecji takowe? Musisz to obczaić już za 18 dni :-)
Sihaya, ale mi chęci na fryteczki narobiłaś - niedobra Ty ! ;-)
W ogóle, to widzę, że wszystkie sprzątacie - chyba i ja przelecę podłogę, nie będę przecież gorsza no nie?
Dobrego wieczorku

Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków!
Jak same już wiecie nic z tego nie wyszło :-(a znów tak pięknie się zapowiadało...nawet wczoraj jak do wieczora nie było @ to się zaczęłam wkręcać...tylko nie rozumiem, bo w ogóle mnie brzuch nie boli, nawet nie poczułam że się wredna @ zaczęła!
Za to znalazłam sposób dla siebie, żeby się tak nie rozklejać na koniec cyklu! Nie mogę robić testów, bo strasznie źle to na mnie działa! Jakoś dzisiaj się tak nie przejęłam jak w poprzednim cyklu! Więc w tym cyklu zatestuję dopiero w 35dc! Tak jak mówił mi lekarz! A co!

Agacynda, ten pierścionek co wkleiłaś jak dla mnie ma za dużo tych brylancików po bokach ale ogólnie fajny, oglądałam też podobny:)
Laluś ja trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&
Jillka w Szwecji to taki najtańszy pierdzionek ok 1500 zł tam chleb kosztuje w przeliczeniu na zł 12 złotych:szok: i to taki nie szałowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry