reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny a gdzie lista? Muszę się przepisać :)
Aguś_86 śliczne dzieciaczki! I jakie już duże! Zazdroszczę bardzo!
Mynia Śliczny pierścionek!
Laluś, Isis trzymam kciuki!
Asita to chyba ja powinnam pomyśleć o inseminacji i innych rzeczach, a nie Ty! Jak będziesz 3 lata się starać tak jak ja to powinnaś dopiero zacząć o tym myśleć! Zróbcie badania i będziesz wiedzieć czy wszystko jest dobrze:tak:
Sailor ciekawie to wygląda u Ciebie!
Nie pamiętam już co i komu miałam jeszcze napisać...Więc: Trzymam kciuki za testujące i za owocne staranka!

juuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! dokonałam odkrycia... zaczęli nam grzać!! w końcu bo już tu zamarzaliśmy!! odpowietrzyłam kaloryfery i już robią się cieplutkie:)

Aguś dzidziolki cudne:) ale fajnie wyglądają takie dwa skrzaty:) no i już takie duże są, ale ten czas leci:)

Myniu a na której stronie jest to Twoje wybrane cudeńko?? bo jakoś mi umknęło:(

A u mnie po frytkach przyszedł czas na bułeczki szpinakowe z szyneczką:) pierwszy raz dziś takie ze szpinakiem kupiłam - nawet nie wiedziałam, że takie są:)

Sihayko wkleję obrazek:) Specjalnie zrobiłam sobie takie "zestawienie" żeby wybrać :)
Wybierałam z tych
PIERDZIONKI.jpg
A ostatecznie (na 99%;-)) wybór padł na ten
PIERDZIONKI2.jpg
tylko jeszcze nie wiem czy chcę białe czy żółte złoto :)

Agusiu jakie śliczne to Twoje bliźniaki:) Jak ja bardzo chciałabym bliźniaki:)

I ja :) Chyba od podstawówki tego chcę, bo miałam bliźniaczki w klasie. Wtedy wiadomo, mało świadomie to było, ale jednak.
Tylko że u mnie nigdy w rodzinie nie było ciąży mnogiej, więc szanse są mniejsze, ale coź, trzeba z Agusi brać przykład :) Także Agusia, zdrówka dla Was!
Myniu, jeśli takie są przebitki na pierdzinki, to szok ! Faktycznie lepiej w PL. Wspierajmy polski handel ! hihi

Różniczko, dobrze się nie nakręcać - czasem z nami trudno tego nie robić, bo każdy kciuki trzyma, pyta i w ogóle... Ja to w ogóle nie testuję, chyba że bardzo długi mam cykl, to pękam (bo z długością bywało różnie ;-) Różniczko)

Mykam z mężem poprzebywać, trzymajcie się wszystkie ciepło i fasolkowo paaaaa

dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa co do mojej 80% Lenki:-D na znak podziękowania malenstwo kopniaki przesyła:*

byłam u tego laryngologa ni i słyszę:-) jupi!!! no ale mam jakąs bakterie w uchu i przerost błony śluzowej nosa. no i leki trzeba było wykupic. lepiej mi się po tym spreju oddycha i można stosowac w ciąży co dla mnie najważniejsze:) no ale wizyta 60 zł i 30 zł leki.:baffled:

na obiad i na kolację pojadłam pierogów z grzybami polanych cebulką. mmmm ale pyszności!!!

MYNIA piękne pierścionki:) bardzo mi się podoba Twoje nastawienie.
AGNIESZKA jedz na zdrowie niech Ci i dzidzi idzie. małe ubranka są slodkie. ja często też zaglądam do tego co kupiłam:zawstydzona/y:
ASITA nie snuj takiego czarnego planu!!! przecież musi byc dobrze i w ciąży będziesz. trochę musisz wyluzowac bo nawet ochoty na męza przez to smucenie nie bedziesz miała a bez tego nie będzie dzidzi. trzymam za Ciebie kciuki:*
MARGOTKA ja Ci życzę zeby dolegliwości ciążowe Cię jednak omineły:)
NOELLE a Ty kochana to szoruj na zwolnienie/1 jak chcesz pracowac taka wymęczona?? tulę:*
ISIS smacznego:) oby apetyt oznaczał jedno:)
ROŻNICZKA przykro mi, ze @ Cię nawiedziła:( głowa do góry i idziemy dalej
AGUŚ ale piękne kruszynki! gratulacje:* dobrze ze wszystko idzię gładko i dzieciaki zdrowe:)

buziaki dla Was kochane:*

Jillka tam na wszystkim są takie przebitki:) Martini to takie maleńkie pół litra chyba 80 zł (to tak z sylwestra pamiętam). Owocnego "przebywania" a mężem życzę :)
Laluś z temperaturą to jest różnie... ciężko powiedzieć, zwłaszcza, że nie mierzyłaś tempki codziennie. Ale nawet jakbyś mierzyła codziennie to dopiero po kilku cyklach można wysnuć jakieś wnioski.

Myniu śliczne te pierścioneczki:) ja bym wybrała białe złoto:) ale to dlatego, że żółtego nie lubię;)
a z tego całego zestawienia to on najbardziej mi się podoba, bo jest najbardziej delikatny - a ja takie lubię:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry