reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Na wstepie bym prosiła o pomoc: jak mam wstawic moj wykresik pod suwaczkami?

Dziewczyny kochane troche was podczytuje od jakis trzech miesiecy:) kazdej kibicowałam jak testowała:tak: moze na bieziaco bardzo nie jestem bo strasznie duzo produkujecie na tygodniu! hehe A ja zaczełam we wrzesniu prace wiec mam troszke mniej czasu na bb. Mam synka Olka dwuletniego. Z mezem staramy sie o rodzenstwo drugi cykl. Mam 29latek:-D hehe

Faktycznie dzis tu pusto;-)

Cześć dziewuszki, u mnie od rana net nie działał... zła byłam nieziemsko bo w niedziele bardzo dużo czasu zawsze spędzam z S na skype a tu taki psikus... no ale na szczęście "oddali" net :)
Różyczko witam serdecznie :)
Bzibzioczku kiedy ponownie badacie męża? Pewnie pisałaś ale ja, gapa, nie pamiętam...
Sihayko a ja znowu wczoraj robiłam te obłędne koperty ze szpinakiem :) I koleżanka u mnie była i wszystkie wsunęłyśmy:) Oprócz tego eksperymentowałam wczoraj z wegetariańskimi kotlecikami i odkryłam przepis na świetne kotleciki brokułowe... też poszły jak woda :) A te kopertki To muszę Ci powiedzieć, że co weekend przygotowuję sobie farsz i co dwa dni piekę dwie sztuki i mam na dwa dni do pracy :) zamiast kupowania jakichś świństewek w budce z bułami :)
U mnie też pochmurno ale nie pada póki co. W domku zimno więc siedzimy pod kołdrą i kocem razem z Fiśkiem i ja popijam gorącą czekoladę z nutką malinową (moje nowe odkrycie mokate, taka w saszetce) a on węszy noskiem w kierunku czekoladki i udaje najgrzeczniejszego kota na świecie... ale ja się nie dam nabrać tym razem :P
A z rzeczy praktycznych szukam w necie kanapy:) już niedługo zagości w moim domu taki mebel - po 4 miesiącach na materacu nie mogę się doczekać, chociaż pewnie jeszcze co najmniej miesiąc poczekam... bo czas oczekiwania przeważnie do 6 tygodni

Laluś, Isis, Sihaya
trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki :P

Witaj Różyczko ;)

Isis kochana ale ja się cieszę od razu sie humor poprawia jak sie patrzy na Twój wykres :P najchętniej kochana to bym Ci już pogratulowała ale poczekam do wtorku:)
I nie sugeruj się tym wynikiem progesteronu bo to kiepski wyznacznik

Ostatnia edycja:
Ja również Cię witam serdecznie Różyczko ;-) Jak chcesz wstawić wykres to musisz skopiować link w podpisie.

Myniu ja tą czekoladę z nutą maliny dodaję sobie zawsze troszkę do kawki - pychotka ;-)

Aguś ja się cholernie boję tego wtorku i tego żeby tempka nie spadła, mam różne myśli, przeczucia, odczucia za dużo tego wszystkiego naraz - muszę wyluzować (a miałam się nie nakręcać) ;-)

Ja sie zbieram zaraz po dziecko, bo tak zamuliłam w domu w tą pogodę, ze masakra :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Różyczko serdecznie !

Isis, Ty się nic nie martw i nie denerwuj się, to jeszcze tylko 2 nocki (tak odliczam czas nockami jak na coś czekam)
A przepis na drożdżaka mam sprawdzony, ale tym razem nieco się spiekło, bo mam piecyk gazowy z cyframi 1 2 3 4 itd. a że dawno nie piekłam, to tak wyszło. Przepis prześlę na PW?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry