reklama

Staranka od stycznia 2012.

Isis i Laluś trzymam za Wa kciuki :tak::tak::tak::tak::tak:
Aguś piękne te Twoje bąbelki dwa :tak:

Ja uciekam do Kościoła poprosić "tego u góry", żeby moja tempka poszła w górę, chociaż wątpię żeby tak się stało bo już 3 dzień jest niższa :no::angry:

Buziaki kochane :******

reklama
Hej dziewczynki :-) Ale tu ciszaaaaaaaaaaaaa ...

U mnie dziś na wykresie zakłamanie jest, tak jak w opisie napisałam tempka zaburzona alkoholem, położyłam się spać ok. 3.00, budzika zapomniałam nastawić, mierzyłam o 9.00, byliśmy wczoraj u znajomych, wypiłam trzy lampki martini, w pewnym momencie nawet było mi chwilę niedobrze, a ogólnie to już nie wiem o co chodzi ;-)

Śniło mi się dziś, ze dostałam @ i tak pewnie będzie, bo jutro tempka poleci na łeb na szyję - takie mam przeczucie, zresztą przy moim wyniku progesteronu to ciąża raczej nie wchodzi w grę, musiałby się jakiś mega CUD zdarzyć chyba żebym w tym cyklu w ciąży była, wykres niby ładny ale ja mam złe przeczucia - no nic pożyjemy-zobaczymy ...
U mnie dziś zimno i ponuro.

Laluś coś ci się ten cykl pomieszał ...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)
wczoraj taka piękna pogoda była a dziś pada cały czas - już od nocy w zasadzie:(
Wczoraj byliśmy więc na działce - cuudnie było, choć mnie od rana do ok 13ej męczyły zawroty głowy:/ momentami taki helikopter miałam, że ho ho ...ale i tak fajnie było:)
a dziś idziemy do szwagra na imieninki:)

Isis obiecujący ten Twój wykres!:) a jak śniła Ci się @ to dobry znak - zawsze jest na odwrót niż w snach:D

U mnie tempka bez zmian, choć może być zaburzona, bo na działce łyknęłam piwko i szampana;) no ale do Isisowych wzlotów to jej daleko;)

Sihaya no niby sny odwrotnością są ... ;-) A gdzie Twój wykresik?

Ja zrobiłam sobie właśnie jajecznicę z serem żółtym, pomidorkiem i szczypiorkiem i wcinam :-) Później jadę po córę do dziadków i do Decathlonu jakieś buciory jej kupić, bo wszystkie z tamtego roku już za małe.

Dzień doberek :) Ja i po śniadaniu i po rowerku i wzięło mnie na pieczenie ciasta drożdżowego. I tak przy tym piekarniku stoję i sobie myślę, że fajnie by było jakby tak co miesiąc były ze dwie z nas z 2 kreseczkami... Byłaby piękna statystyka! :happy2::happy2::happy2:
Zauważyłam, że w weekendy pustki tu jak nie wiem co...
Idę coś na obiadino szykować, trzymajcie się.

Ps. Isis, nadal jestem fanką Twego wykresikowego działa!

Jillka ale mi narobiłaś ochoty na ciasto drożdżowe :-) Takie z masełkiem albo dżemikiem i kakao albo gorąca czekolada do tego mniammmmmmmm. Masz jakiś sprawdzony przepis??? Jeśli tak to poproszę ;-)

Ja się tak najadłam, ze aż mnie zmuliło - za dużą porcję wciągnęłam :baffled:
W weekendy pustki ale za to jutro się zacznie pisanie na całego :-)

No właśnie.. od jutra będzie ciężko nadążyć za nowymi postami hehe:)
Ja bym też coś upiekła dobrago, nawet w tygodniu kupiłam sobie książkę z przepisami na różne ciasta:) No ale ponieważ ostatnio tylko chodzimy po różnych okazjach i wszędzie dostajemy ciasta to jakoś nie mam okazji wypróbować:/ ale za Dwa tygodnie już się zrobi luz to się zapachy po mieszkaniu rozniosą:)
A teraz kupiłam sobie na allegro książkę - co by się doedukować trochę i poszerzać zawodową wiedzę:D i wpłaciłam zaliczkę na kurs, na który wybieram się w maju... Cena kosmiczna...:/ no ale to jeszcze nic w porównaniu z tym docelowym, najważniejszym dla mnie, na który w przyszłości będę chciała się wybrać... Wiedza kosztuje niestety...

Hej Kobitki!!!
U mnie pogoda jak chyba w całej reszcie polski leje deszcz jest szaro i nosa spod kołdry się nie chce wychylać. Ale niestety musimy wyskoczyć na jakieś drobne zakupy. W planie na obiad polędwiczki wieprzowe z cebulką do tego leczo.
Isis Twoja temperatura chyba bardzo chce nam coś powiedzieć:)
My wczoraj byliśmy na Rawie blues i dzisiaj odsypialiśmy bo do domu po 1 w nocy dotarliśmy ale koncerty były świetne.
Więc życzę pogody ducha i dobrego humoru w ten jakże pochmurny dzień!

reklama
A ja właśnie chińszczyznę szykuję;)
Bzibzioczku a propos polędwiczek.. to na moje imieniny planuję zrobić te Twoje z szałwią:)

hmm.. może i my powinniśmy zebrać się na zakupy po obiedzie...bo na pewno muszę sobie kupić parasol!! przydałby się raczej w taką pogodę jak dziś...;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry