reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Isis dziekuje bardzo za odpowiedz:) widze ze jestesmy na tym samym etapie w cyklu:tak: no ja dzien pozniej:-D Trzymam mocno kciki! Ja tez sie staram nie wkrecac... hehe ale roznie z tym bywa:zawstydzona/y:
agnieszka współczuje bolu głowy...

edit

Isis a jednak nie... z temka jestesmy podobnie a z dniami cyklu ja jednak w tyle hehe:)

Ostatnia edycja:
No Różyczko wykresik super - trzymam kciuki mocno ;-) U mnie tempka ciut niżej niż u Ciebie ale to chyba nie ma reguły, że w ciąży musi być 37st. i więcej ...

Aguś obyś miała rację Kochana ;-)

Mnie tak dziwnie poszczypują piersi, nie non stop tylko od czasu do czasu, nie bolą bardzo tak po bokach od pach jakby i nie wiem czy mi się zdaje czy nie ale pojawiło się na obwodzie sutków dużo takich wypustek, krosteczek :baffled: Brzuch dziś ćmi, lekko pobolewa, po południu było przez godzinkę takie mocne kłucie prawego jajnika ale potem ustało ...

Isis trzymam kciuki ogromnie za Ciebie ! :-):-)

Myniu
a jak Ty te kopertki robisz? daj mi przepis, bo ja ostatnio coś cudowałam i nie wiedziałam co jak i gdzie ;-)

AAAAAAA.... zapomniałam. Witaj Różyczko :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurczę cudownie wyglądają... mmmm... zjadłabym... w ogóle ostatnio głodna chodzę... ale to dlatego, że żołądek mi posłuszeństwa odmawia...:nerd:

Witam :) Ja dziś na podpasce zauważyłam małą brązową plamkę :-( I brzuszek boli :-( Więc czekam aż się rozkręci... :-( Idę spać, bo jutro o 4:30 muszę wstać do pracy :wściekła/y:

reklama
My dzisiaj cały dzień przeleniuchowaliśmy.
Myniu jeszcze dokładnie nie wiemy kiedy ale za około miesiac.
Mam super przepis na polędwiczki w cebuli i pieczarkach jak będziecie miały ochotę to piszcie, były super to znaczy są bo zrobiłam na dwa dni:)
U mnie @ się kończy dzisiaj ostatnie podrygi, a brzuch mnie już zaczyna boleć prawie owulacyjnie jestem w szoku!
Pewnie oglądacie kości i dlatego taka cisza tu.
Ja jutro z samego rana jadę w delegację więc raczej mnie nie będzie. Mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza bo dzisiaj było fatalnie.
Witaj Różyczko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry