• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu no dobra to może nie jest zaburzona przez to 10 min. wcześniejsze mierzenie, ale przy takiej tempce i tak dostawałam plamienie, także posłusznie czekam na @ by mogła w końcu przyjść, bo to czekanie mnie wykończy :wściekła/y:

reklama
Witam nową staraczkę, która chyba tak jak mówi Asitka opuści nas szybko z fasolką w środku ;-) Witaj Różyczko i 3mam mocno kciuki masz piękny wykres
Isis ty jesteś mocno podejrzana fasolkowo zatestuj kochana tak ładnie Cię prosimy :sorry:
Myniu zaczęli wam grzać? Bo u nas niby tak ale...:-D tyle że się nie ugrzejesz
A mnie kolejny dzień boli lewy jajnik albo coś co jest w jego pobliżu

Myniu piękny narożnik! :)
Sailor u Ciebie ta tempka też w ostatnich dniach jakaś podejrzana ;)
Czarnooka wierzę, że się wszystko unormuje niedługo. Mi po śmierci mojej babci okres spóźnił się aż 3 tygodnie pod wpływem przeżyć. Wtedy jeszcze nie mierzyłam temperatury ale pewnie mój wykres wyglądałby podobnie.

Asitko ja myślę, tak jak Mynia,że to 10 min nie zakłóca zbytnio a tempka zaczyna Ci rosnąć ;-) widzę też że i Ciebie bolą jajniki :tak:
Margotko mój wykres jest jakiś pokręcony w tym miesiącu. Zatestowałabym sobie ot tak dla zabawy ale nie mam testów a te z apteki 25 na pewno nic by nie pokazały...:-D

Sailorku a kiedy u Ciebie termin @ wypada? Bo na to wychodzi, że za 3 dni mógłby Ci wyjść już test taki normalny bo wg. wykresu to byłby 14dfl :) Chyba, że do Tesco się brykniesz jak masz gdzieś pod nosem po Pepino :))
Asita 10 min nie zaburza tempki więc już nie wymyślaj kobieto:-D tylko się ciesz, że tak ładnie rośnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry