reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu no dobra to może nie jest zaburzona przez to 10 min. wcześniejsze mierzenie, ale przy takiej tempce i tak dostawałam plamienie, także posłusznie czekam na @ by mogła w końcu przyjść, bo to czekanie mnie wykończy :wściekła/y:

reklama
Witam nową staraczkę, która chyba tak jak mówi Asitka opuści nas szybko z fasolką w środku ;-) Witaj Różyczko i 3mam mocno kciuki masz piękny wykres
Isis ty jesteś mocno podejrzana fasolkowo zatestuj kochana tak ładnie Cię prosimy :sorry:
Myniu zaczęli wam grzać? Bo u nas niby tak ale...:-D tyle że się nie ugrzejesz
A mnie kolejny dzień boli lewy jajnik albo coś co jest w jego pobliżu

Myniu piękny narożnik! :)
Sailor u Ciebie ta tempka też w ostatnich dniach jakaś podejrzana ;)
Czarnooka wierzę, że się wszystko unormuje niedługo. Mi po śmierci mojej babci okres spóźnił się aż 3 tygodnie pod wpływem przeżyć. Wtedy jeszcze nie mierzyłam temperatury ale pewnie mój wykres wyglądałby podobnie.

Asitko ja myślę, tak jak Mynia,że to 10 min nie zakłóca zbytnio a tempka zaczyna Ci rosnąć ;-) widzę też że i Ciebie bolą jajniki :tak:
Margotko mój wykres jest jakiś pokręcony w tym miesiącu. Zatestowałabym sobie ot tak dla zabawy ale nie mam testów a te z apteki 25 na pewno nic by nie pokazały...:-D

Sailorku a kiedy u Ciebie termin @ wypada? Bo na to wychodzi, że za 3 dni mógłby Ci wyjść już test taki normalny bo wg. wykresu to byłby 14dfl :) Chyba, że do Tesco się brykniesz jak masz gdzieś pod nosem po Pepino :))
Asita 10 min nie zaburza tempki więc już nie wymyślaj kobieto:-D tylko się ciesz, że tak ładnie rośnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry