reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailorku, właśnie się tak zastanawiałam dlaczego jeszcze nie testujesz :)
Czarnooczko, no stres może dużo... zobacz mój kwietniowy wykres... 60 dni cykl... stres + choroba + leki... ale powoli Ci się wszystko unormuje chociaż jeśli mogłabym Ci coś doradzić, poszłabym do lekarza po luteinę... bo mi bez luteiny od kwietnia do dziś by się pewnie nie unormowało...

Kupiłabym jakiś czuły ale nie wiem jaki. Nie mają w tesco pepino. U mnie w sklepie jest ale tam nie kupię bo zaraz będzie gadania.... Może wyskoczę do rossmana. Co Myślisz Myniu???:-D

Sailor kochana piękny wykresik trzymam mocno kciuki i łap fluidi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jeju aż mi humor poprawił jak spojrzałam na Twój wykres

A ja dzisiaj byłam na badaniu i zapłaciłam 60 zł za toksoplazmoze
jutro ide po wyniki a w środę do lekarza

Sailor a w Rossmanie mają takie testy czułe? Bo ja tam nigdy nie widziałam, tylko o czułości 25ml/ul, a u mnie w Tesco mają właśnie Pepino o czułości 10 i 20 :tak:

Mnie kusi żeby iść do lekarza wcześniej, ale wiem, że to bez sensu bo jak znów nic nie będzie widać to będę się denerwować jeszcze bardziej więc muszę chyba przeczekać do tego 29 :/ To tylko 20 dni:szok:

Myniu piękny narożnik:) ja planuję kupno podobnego tylko trochę większego

Isis kochana jejku rób test, bo ja juz chcę Ci pogratulować

Margotko długo Ci lekarz kazał czekać z wizyta ja miałam przyjść po trzech tygdniach, a wylądowałam po dwóch u lekarza z plamieniem i już była 1,5 cm dzidzia , a u Ciebie skoro nie ma bóli plamień to czkaj na pewno wszystko jest ok i fasolka sobie rośnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry