reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :-) Wstałam i zbieram się do pracy. Mierzyłam tempkę i 36.7 czy mam sobie dodać coś do niej czy odjąć? Bo zawsze mierzę o 7:20. Kiedyś Margotka mi pisała, że jak się wcześniej mierzy to trzeba dodać tyle o ile wcześniej się zmierzyło. No to idę pracować. I Miłego Dnia Życzę :-)

reklama
hej dziewczyny,
Dzisiaj mam wolne,ale oczywiscie spac nie moge:// co za szalenstwo:/
Weekend minał raz dwa.pracowicie.zaraz biore sie za nadrabianie zaleglosci:D

Isis a czemu ty jeszcze testu nie robilas?dla mnie twoj wykres jest tak oczywisty:D

Witam dziewczyny z rana :-)
Witam także nową staraczkę - Różyczkę, która już nie długo nie będzie staraczką bo wykres wygląda fasolkowo :tak:
Isis Twój także wygląda ciążowo :tak:
U mnie tempka dzisiaj trochę do góry poszła, ale pewnie przez to, że mierzyłam ją 10 min. wcześniej niż zawsze. W weekend zaszalałam i wypiłam sobie w sobotę i niedzielę po 2 lampki czerwonego wina, a co :tak:;-):-)

Witam z rana :-)

Kochane moje ja czekam do jutra, wcześniej to bym już pewnie z 5 testów robiła ale teraz chcę poczekać do terminu @ ;-) A jak jutro się pojawi? To przynajmniej nie będę mieć złudzeń ...

U mnie dziś strasznie zimnoooooo i kropi deszcz !!!!!!! Zbieram się niedługo do pracy, a tak mi się nie chce :eek:

Dziendobry:)
Dziekuje za miłe przyjecie:-D
Te koperty wygladaja smakowicie!!!!! Juz sobie zapisałam stronke i wykorzystam w najblizszym czasie:tak:

isis ja tez grzenie czekam do terminu @ czyli do soboty. Brzuch mi cmi... piersi bola starsznie! Rano troche mniej ale wieczorem to stanika zdjac nie moge bo tak mnie bola (ale w poprzednim cyklu tez tak miałam) I u mnie zimno:( nie lubie jesieni...

noelle o matko! Ja jak nie musze to przed 7 nie wstaje z łózka:)

Ja chyba ten tydz w domu z młodym posiedze bo chory:( Na 13 idziemy do pediatry i chyba bez antybotyku sie nie obejdzie bo to juz za długo trwa:( Od kad poszedł do przedszkola non stop jest chory biedaczek.

I co jeszcze miałam napisac... :confused:

Musze sie ogarnac i jeszcze zajze do Was:tak:

Hej dziewuszki :)

Isis wykres normalnie szok:szok:, jak jutro nie zatestujesz to Cię uduszę normalnie za to trzymanie w niepewności! :) Nyny kolejna na czerwono jutro będzie i to będziesz Ty kochana Madziu:tak: &&&&&&&&&
Witam nową staraczkę Różyczkę :) Twój wykres też wygląda obiecująco :tak: Trzymam mocno kciuki :)

reklama
Margotko nie duś mnie :-) Jutro zatestuję - obiecuję ;-)

Różyczko zdrówka dla synka :-) Teraz zaczął się okres chorób, moja (odpukać) jak na razie się dzielnie trzyma ...

Asitko ;-)

Do pracy mam na 10.00 ale nie mogę się zacząć zbierać, jakaś rozlazła jestem ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry