reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Aguś ja czekam grzecznie do wtorku - wcześniej nie testuję ;-)

Pianko fajna sukienusia :-)

Coś się u mnie chmurzy oby tylko nie padało, bo to moje biedne dziecko zmoknie ...

Isis faktycznie we wro strasznie ciepło... właśnie wróciłam stamtąd. a jak wychodziłam z domu to się poubierałam, kurtka, sweter, buty emu... gorąco mi było...

Pojechałam dzisiaj na bielany, żeby kupić prezent mojemu A na urodziny, i przy okazji zajrzałam do Yes'a żeby pooglądać moje wymarzone obrączki... Ahh nawet sobie przymierzyłam :-):-)

ale mnie zgaga męczy:( nie chce ktoś jej?? z chęcią się podzielę:-p
domek posprzątany, jarzynki na sałatke się gotują a ja jakas taka bez sił dziś jestem. coś mnie boli w dole brzucha... może mała coś uciska bo nogą ruszyc nie mogę:(

PIANKA, AGNIESZKA dzięki za pocieszenie co do kopniaków:P dla mnie to i tak jest jakieś takie dziwaczne uczucie ale jeszcze mocno nie kopie. no i nieregularnie:( czasem czekam czekam a ty nic a czasem czuje jak siedzę.
MYNIA ja też nie lubię zlota żółtego ale według mnie obrączka i pierścionek powinny byc złoto-żółte takie tradycyjne:P

miłego weekendu:*

Aguś śliczne te twoje bąbelki :-) sama sło0dycz.
Pianko ale się uśmiałam :-) fajny ciuszek muszę takiego poszukać dla mojej fasolki jak się pojawi ;-)
Zmykam coś ugotować bo głoda jestem po pracy ;-)

hej dziewczynki.
my właśnie wróciliśmy z cmentarza posprzątaliśmy troszkę te kwiatki które powiędły.
ja to mam tak poraniony cykl spójrzcie na moją tempkę to dopiero się nazywają góry i doliny. w tym cyklu napewno nic z tego nie będzie bo seksiku prawie wogóle nie było a po drugie tak patrzę na tempkę że nawet owulacji nie było. ehhhhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry