reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No przy 37st. to @ na pewno się nie pojawi ale tempka mierzona rano przed wstaniem jest zawsze brana pod uwagę, bo potem to już jest zaburzona, ja w poprzednim cyklu jak mierzyłam tempkę po południu to miałam 36.8 i wyciągnęłam czerwony termometr ;-)

Byłam z psem na spacerze ale u nas ciepełko 20st. super jest :-)

Rano to miałam 36.7. Jak zmierzyłam sobie pół godziny temu to wyszło mi 37.1. Więc nie wiem jak mam sie nastawiać. Testy negatywne @ brak. Oszaleje!!! :szok:

Ostatnia edycja:
Isis no umrę ze śmiechu :) Ja sama nie raz piszę post pod postem więc opieprzać Cię nie będę :) ale skoro już Ci się śniłam to Ci powiem to czego miałam Ci na razie nie mówić :) Mi się śniło, że wchodzę na nasze forum, na Twój wykres a tam... zamiast temperatury napisane mam dzidzia, udało się! i dokładnie tak było mam dzidzia, nie dzidzię :)
Laluś chciałam, żebyś ustawiła tam granicę bo teoretycznie sądząc po temperaturach tam ta granica powinna być... ale to jeszcze od śluzu zależy. Szkoda, że nie mierzyłaś codziennie bo można by więcej wywnioskować... teoretycznie albo jesteś w ciąży albo mogło być ta, że tego 11 dc było nieudane podejście do owu, tempka mogła spaść w tych dniach kiedy nie mierzyłaś i znowu skoczyć... i może się cykl po prostu wydłużyć... ja bym zrobiła betę i poszła do lekarza po luteinę. Chyba że masz w domku to weź.Różniczko miłego weekendu u mamy. Na pewno wkrótce usłyszy od Ciebie dobrą wiadomość i będziecie obie płakać ze szczęścia :)
Czarnooczko kochanie, gdzie jesteś? Jak się czujesz?
Jillka właśnie czytałam to wszystko już o tym złocie... i stąd też moje wątpliwości... tym bardziej że obrączki chcę żółte więc chyba to wszystko przekona mnie do żółtego pierdzionka :)

Ostatnia edycja:
Myniu Kochana oby Twój sen był proroczy :-) Chociaż zwykle jak coś się śni to niby jest to odwrotnością :eek: No nic się okaże co i jak w najbliższym czasie, dużo dziewczyn miało piękne wykresiki, a potem bach @ ... Ja to już bym chciała wtorek !!!!!!

Laluś bo jeśli skok był wtedy kiedy jest zaznaczone to beta powinna wyjść ale jeślin był później to też jeszcze nic straconego... jeśli owu była później może być po prostu jeszcze za . W najgorszym przypadku (w najgorszym czyli najpóźniej) mogłaś mieć skok nawet dopiero 28 dc i wtedy jeszcze nic nie wiadomo. A nie pamiętasz jaki miałaś śluz w ostatnich dniach? Kiedy miałaś płodny?

Myniu teraz gdzieś od może tygodnia mam tak wilgotno ale nie za bardzo i śluz raczej biały nie rozciągliwy. A płodny śluz to chyba miałam gdzieś tak od 14 września do 20 września... Albo troszkę wcześniej nawet... A jak miałam ten skok dopiero 28 dc to co wtedy? I co to jest ten skok???

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :) mężowy wczoraj w nocy wrócił :-D
Aguś śliczne dzieciaczki! i to już całkiem spore bobaski ;)
domik to teraz się zacznie kopanie po nerkach, skakanie po pęcherzu i huśtanie na żeberku ;)
Isis to ja też jak Mynia jeszcze nic nie mówię.. ;) poczekam te parę dni ;P cudnie kochana się zapowiada!
Sailorku a co to za dziwactwo z tą Twoją temp?kierunki jej się chwilowo pomyliły? to wkleję Ci coś co wczoraj wieczorem przylukałam przypadkiem na sukienusi mojej córci - coś mi daje znaki że u Ciebie będzie niedługo dobrze ;-):-D
sailor.jpg
Miłego dnia kobitki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry