reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko gratulacje:) Myniu ja z tym ciążowymi badaniami to prawie na bieżąco:) więc jak ci toxo wyszła pozytywna to nie musisz już robić:) to się przechodzi raz w życiu. Ja też to już przeszłam kiedyś tam....

dziewczyny ssorki że nic nie pisze. juz prawie Was nadrobiłam ale znów coś chcą ode mnie i muszę iśc. jutro doczytam i Wam poodpisuję:)

tyle wiem ze Pianeczka i Noelle po wizytach. gratuluje zdrowych dzieciaczków:*:*

no i ISIS OGROMNE GRATULACJE!!! TAK SIĘ CIESZĘ!!! SPOKOJNEJ CIĄŻY:*:*

u nas nawet spoko.. jakoś nastroju nie mam. mała kopie więc jest ok. buziolki kochane:*

Kingus nie łam się Kochana spójrz na mój wykres i się uśmiechnij mam to samo co Ty bezowulacyjny. ale u mnie to wiadoma sprawa. wierzę w to że Mamusia nam pobłogosławi z góry :*:*:*
Agnieszko gratulacje .
Sailor nie!!!!!! a myślałam że zobaczę u Ciebie II kreseczki tak trzymałam kciuki :/

Aguś super, że wizyta się udała i z dzidzią wszystko ok, a tak się bałaś niepotrzebnie ;-)

Czarnooczko jak Twoje samopoczucie???

Ja właśnie zjadłam kolację i pękam w szwach tzn. dużo nie zjadłam ale prawie cały dzień nie jadłam nic konkretnego i żołądek się skurczył :-) Strasznie mnie ta ręka po pobraniu krwi boli, normalnie kubka z herbatą podnieść nie mogę :wściekła/y:

Isis szkoda gadać. tak bardzo tęsknię za Teściową - Mamą że szok ;( ale jakoś się trzymam w końcu muszę być wsparciem dla męża. gdybym z nią nie miała aż takiego kontaktu byłoby dobrze. a ja za nią bym poszła na koniec świata wszyscy się dziwili ze synowa z teściowa to jak mama z córcią . była dla mnie wszystkim jeszcze rok temu cieszyłyśmy się że w końcu zamieszkałam z nią.a teraz jej nie ma.
Mąż się zamknął w sobie strasznie. oboje zajęliśmy się pracą i to nas jakoś trzyma.
jak to powiedziała mi rodzina teściowej ze jestem teraz Pania domu wszystko na mojej glowie . to prawda..

reklama
No to witam się wieczorowo!!
Ja też się objadłam kurczakiem o którym wcześniej pisałam, a teraz wstawiłam do piekarnika placek ze śliwkami i już mi ślinka cieknie.
Czarnooka, dasz radę zobaczysz. Fajnie że przynajmniej miałaś taką kochaną teściową, zazdroszczę Ci. Ja niestety posiadam teściową iście z kawałów o teściowych...
Agnieszka to super że wszystko ok i dzidzia się z Tobą przywitała:)
Ja idę jeszcze ogarnąć kuchnię bo prezentuje się prawie tak jakby piorun kulisty przez nią przeleciał, a nie bzibziok:-)
No i jeszcze się chciałam poskarżyć i za razem pochwalić...okazało się że zamykają mój ulubiony sklep w którym zawsze kupowałam spodnie w innych mi się to nie udaje, ze względu na rozmiar mojej pupy znaczy w talii ok, tylko biodra szerokie i nigdy spodni nie mogę sobie znaleźć oprócz tego jednego sklepu. I dzisiaj przechodząc obok niego patrzę, a tu wyprzedaż 70% na wszystko więc się ucieszyłam, a potem przy kasie się dowiedziałam, że to wyprzedaż końcowa i likwidują całą sieć. Co prawda kupiłam sobie jeszcze jedne spodnie, sukienkę i dwie bluzki. Ale jak te spodnie mi się już wyniszczą to chyba będę chodzić nago bo mojego rozmiaru nigdzie więcej nie ma:(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry