reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziekuje wam bardzo
Kurcze zapomniałam gdzie mam wkleic BBcode zeby suwaczek był widoczny :(

To sobie z wami posiedzialam-mąz juz mnie wygania :( przechodze wiec na telefon moze uda sie cos naskrobac

Ostatnia edycja:
reklama
Line-6 gratuluję!!!:)

Domik... ale Wam te ciąże szybko mijają...:| tyle starań, miesięcy u niektóry a tu rach ciach i juz koniec ciąży i bobas na świecie... tak sobie myślę, że wraz z czasem starań powinna wydłużać się ciąża... bo ja tu nie zdążam się nacieszyć, że zafasolkowałyście, że jestescie np w 3 miesiącu a tu już porodówka puka do "drzwi";)

Oooo.. dziękuję Bzibzioczku:):*

Ostatnia edycja:
Sihaya, nie ma za co mam nadzieję że będzie smakowało. My dzisiaj mieliśmy drugą porcję :)
A teraz dostałam do łóżeczka herbatkę z cytrynką i biorę się za czytanie książki. Strasznie mi dzisiaj mój nos uprzykrza życie. no ale nic tydzień trzeba będzie przetrwać.

Sailor - strasznie krótki Ci ten cykl wyszedł. Ciekawe czy następny też taki będzie.

Agacynda:) ja nie zboczuch :) to S ja w życiu bym o czymś takim nie pomyślała ;-):tak::cool:
Margotka jak Wy to zrobiliście? macie bliźniaki w rodzinie? Leki jakieś brałaś? ja też chcę dwóch ufoludów :)
Sihayko, masz załatwione dwie krechy poza kolejką :) tylko ciiiiiiiiiiiiii, nie mów nikomu o reklamacji, nie psuj mi reputacji:P A zbijanie prolaktyny wcale w zafasolkowaniu nie przeszkadza :)
Line gratulacje:) wystarczy na parę godzin przenieść do zawieszonych i o:) od razu się odzywają, w dodatku z dobrymi wieściami:)
Bzibzioku następny cykl Sailor będzie trwał 9 miesięcy :)

U mnie @ się zbliża bo nawet orange dicki spieprzyłam:) znaczy marcheweczka mi nie wyszła :) no geniuszem kulinarnym trzeba być...

Dziewczyny ja wracam dziś do domu a tu przepis Bzibziokowy na podłodze, obok nóż..., szafka kuchenna otwarta, na podłodze i na szafkach makaron... a w łazience szmatka normalnie schowana za kibelkiem wywleczona na sam środek... coś mi się zdaje, że Fisiek tu robi niezłe imprezy jak mnei nie ma...

reklama
Myniu Fisiek może po prostu chciał Ci obiad upichcić, tylko fartuszka swojego nie znalazł i stwierdził, że bez fartuszka gotować nie będzie:P
No ja też właściwie nic nadzwyczajnego nie biorę, bo cu tu brać na katar, skoro leczony trwa 7 dni, a nie leczony tydzień...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry