reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu mój Mikołajek świetnie:) Właśnie siedzi u mnie na kolanach i próbuje się do klawiatury dostać:) To Oluś Różyczki miał biegunkę...

nb hnjhnbgvbb bvb b v - to znaczy chyba, że Mikołajek wysyła buziaki ciotkom z bb:)

reklama
Paulinko przepraszam :)pomydliło mi się :P
Mikołajku bjhennjhbgftrdytfgjhnm,lllllllllllllllllllllllllllll frghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
W takim razie Różyczko jak Olek? hihi ale ze mnie trzepak:)
Sihaya, Bzibziok tak właśnie pomyślałam o tym obiedzie:P a Fiśka zawsze do garów ciągnęło:) muszę mu uszyć ten fartuszek w takim razie skoro tylko to dzieli mnie od ciepłych obiadków tuż po powrocie z pracy:) fajnie, że obie zdrowiejecie.
Słodkiego mi się chcę:)
Agacynda daj znać jak Bzibziokowy przepis:) ja już kupiłam pora i kurczaka i jutro będę robić, tylko dokupię resztę składników :) głównie wineczko :P
A por to taki very long green dick :)
A teraz mi się przypomniało, kiedyś byłam z byłym na grzybach i strasznie zmokliśmy i przemarzliśmy. Ale nazbieraliśmy mnóstwo kurek:) Jak wróciliśmy do domu zrobiłam gulasz z kurek a taką ilością wina, że w połowie jedzenia oboje byliśmy czerwoni i było nam gorąco aż się rozbieraliśmy... może by i jakaś erotyczna sytuacja z tego wyszła ale zanim dokończyliśmy jedzenie byliśmy tak wstawieni, że zasnęliśmy:)

Ostatnia edycja:
hihi Myniu jestes boskaaaaa :*
jak Ciebie czytam to wszystkie smutki znikaja .
a ja bylam u kumpeli malowalam jej wloski . w pewnym momencie tak mnie brzuch rozbolal ze az upadlam na podloge. zaczynam sie martwic...

Czarnooczko powinnaś iść się przebadać. Morfologia i ginekolog. Najprawdopodobniej to ze stresu ale i tak powinnaś o siebie zadbać. Może kup sobie jakieś witaminki? magnez... i przede wszystkim spróbuj się zrelaksować. wiem, że może być ciężko ale musisz sobie przetłumaczyć, że nikomu nie pomożesz ani czasu nie cofniesz jeśli będziesz zestresowana i chora.

reklama
Ja też chce taki szaliczek!! hmm.. tylko o co chodzi z tymi oczkami.... ten pierwszy rządek okej pamiętam jak się robi, ale ten następny... hmm...
jutro jedziemy do rodziców na weekend, to sobie przywiozę szydełko po babci:] może mi się cosik uda stworzyć...
A co do szalika dla S. Myniu, to ja mam na mikołajki mojemu m. wyszyć taki jeden znaczek na koszulce i napis:| a jeszcze nie zaczęłam...:| chyba powinna się obawiać braku nadmiaru czasu:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry