reklama

Staranka od stycznia 2012.

SAILOR co to się u ciebie porobiło co????? taki krótki cykl :/ zobacz a u mnie znowu końca nie widać i pewnie bezowulacyjny mam... ;/ się nam narobiło. tulam

Pozdrawiam dziewczyny!

reklama
Asienka witaj i tu:):tak: Tak czekaam kiedy tu dołaczysz:-p

Mynia Olo juz dobrze:tak: biegunki nie ma... katar tez sobie poszedł jeszcze kaszel został.

Ja wczoraj tak koszmarnir sie czułam ze padłam razem z Olkiem zaraz po 20 i wstałam dzis nieprzytomna o 8 rano!!!!!!!!! Spałam 12 h! Juz nie pamietam kiedy tak dugo dane było mi spac:-D

Lece poczytac co tam u Was:-)

hej laseczki:*
ale u mnie przymrozem a złonko swieci jak szalone:) jak się troszkę ociepli to chyba pojadę z mamą na cmetarz groby sprzatac. trzeba się powolutku przygotowac do tego święta.
plecki mi dają się we znaki:( brzuch nie duży a placy bolą...no ale weny na obiad nie mamy. ktoś proponuje coś piątkowego?? placki ziemniaczane??:-D

dalej chodzi za mną to ciacho:P ale ogorasków wczoraj pojadłam że ho ho!!! takie kwaśne były ale pyszne:)

witam nową mamusię:)
ANADE jak się czujesz??
AGNIESZKA biedactwo:( połóż się z herbatką i wyleż to przeziębienie:*
BZIBZIOK, SIHAYA a Wy nie macie co robic tylko smarkac i kichac??:P trzeba się do roboty brac:P
SIHAYA no mi też ciąża innych i własna szybko płynie. za szybko:( oczy ze strachu robią mi się coraz to wieksze...
KINGA tulam:* biedna coś Tobie i Sailor te wykresiki w tym miesiącu figla płatają:(
MYNIA a co z Fiśkiem robisz jak do S pojedziesz??

buziolki:*

Hej :)
margotko cóż za newsy! jakieś promocyjne kreski od Myni zakupiłaś?;-)nie no faktycznie taki bezowulacyjny cykl miałaś że aż dwa jaja wypuściłaś :-D w takim razie trzymamy kciuki żeby dzieciątka były silne i ich ilość potwierdziła się na następnej wizycie! kiedy masz następne USG?
line_6 gratulacje!! piękny rocznicowy prezent sobie podarowaliście :) i kolejny przykład na potwierdzenie że wyluzowanie działa cuda :tak:
domik gratuluję połówki! no to teraz z każdym dniem coraz bliżej do utulenia Waszej kruszynki :) a ja zdjęcia z ostatniej wizyty nie mam bo było szybciutko i dzidzia nie chciała się pokazać w całości tylko od brzuszka w dół:-Da głowa schowana pod spojeniem i USG już nie sięgało pomimo moich różnych pozycji na fotelu :-D
AsienkaPL witamy :)
Dziewczynki ja znikam na jakiś dobry tydzień bo dziś jedziemy do teściów :confused2:i raczej na neta nie będzie czasu Myniu jeśli już Cię nie zastanę przed Twoim wyjazdem to wyszalej się kochana na całego i koniecznie wracajcie już conajmniej we dwójkę ;)

Hej dziewuszki :-)

U mnie dziś coś tempka troszkę spadła - to nic złego????????????? A beta 518 to dobra??? Bo wczoraj niekt mi nie odpisał :-( Strasznie zimno u mnie, normalnie kozaki zimowe z futerkiem założyłam, rano 2 st. były :szok:

Margotko
gratuluję być może podwójnego szczęścia :-)

Line ogromne gratulacje i spokojnej ciąży :-)

Isis no pewnie że beta ładna!:-) a po co Ty głupolu mierzysz temp? mało stresów?;-)jest dobrze kochana i trzeba się cieszyć ciążą i nie kombinować, polecam czekoladkę ja właśnie wcinam do kawki:-)

Isis, nikt nie odpisał bo dobra:) ja nawet nie zauważyłam, że pytasz czy dobra:) bardzo dobra:)
A ten spadek... wiesz co? no kopnąć Cię nie kopnę bo w ciąży jesteś ale jakby Ci temperatura cały czas rosła to jakbyś rodziła miałabyś 100 stopni :) to normalne, że czasem jest niżej czasem wyżej. Super jest kochana i nie wymyślaj nic :)
Pianeczko dziękuję :) dawaj flluidy (nie fluidki) ja chce fluidziska ogromne :)
I trzymaj się u teściowej może przez wzgląd na dzidzię nie będzie Cię maltretować za mocno, a w razie czego udawaj,że cały czas chce Ci się spać :)

reklama
Myniutku lecą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
tęczowo kolorowe
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry