reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko to proste :) Ja się nauczyłam z internetu :) A jak będę w ciąży i beę w domku siedzieć to chyba będę cały czas szydełkować, robić na drutach decoupagować, scrapbookingować:) ja jestem chyba stworzona do bycia kurą domową, wiecie ?:)

Myniu to moze sie nauczę :) bo decoupagować i sckrapbookingować juz umiem na drutach też robię ale bardziej podoba mi się szydełko tylko muszę jakieś kupić i zacznę coś działać

Asienko witaj :)

Oj to znowu na naszej liście się zaczerwieni bo jak dołącza do nas nowa staraczka to stara soe czerwieni :P jak to kiedyś Noelle zauważyła a właśnie co z nią?

Ostatnia edycja:
reklama
Asitko Kochana ty moja proszę: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Margotko czy Ciebie kłują jajniki od czasu do czasu tak mncniej???

Isis tak, kłują. Szczególnie np. jak się przeciągam to mnie tak potrafi zaboleć, że się zginam w pół od razu. Ginek powiedział, że to normalne bo się macica rozciąga.

ficaria ja uwielbiam i spacery po lesie i grzybki ale niestety w tym roku nie byłam ani razu bo mąż ciągle w pracy a z małą grzybobranie mija się z celem ale może u teściów wyskoczę bo mieszkają pod lasem także może babcia się na coś przyda i przypilnuje wnusi:-pale grzyby uwielbiam!!!

reklama
Agnieszko :tak: ta ciąża to w ogóle szybciutko mi leci może dlatego że się dobrze czuję, ja się jakoś tak na 9-tym tyg zatrzymałam ;) ten tydzień na wyjeździe też zleci a zaraz święta listopadowe, Boże Narodzenie, Sylwester i styczeń będzie :szok: a właśnie jakie plany na Sylwka macie dziewczynki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry