reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja już w domku, u córki jest koleżanka z klasy i tak szaleją, że je zaraz chyba ubiję obydwie :wściekła/y:

Głodna jestem, robię makaron z brokułami , kurczakiem i sosem śmietanowym ;-)

PIANKA będę się modlic o Twoje przetrwanie na obczyznie:-D trzymaj sie!
AGNIESYKA witam w groni obolazych plecw...

napiszcie cos o tym przepisie bzibziokowym:-p

MYNIA noo to sie rodzice uciesza z niespodzianki w postaci Fiska:-p
no to my z dzis
20tc.jpg 5 miesic a ja na razie mam na plusie 3,4 kg z czego ta koncowka to mala i wody. nie jest zle. oby tak dalej:tak:

Domi piękny brzusio :) a tyć kochana zaczniesz pod koniec ciąży najwięcej bo wtedy dzidzia rośnie jak na drożdżach
u mnie na razie niecały kg +
A w pierwszej ciąży przytyłam dużo bo prawie 20 kg :( a mój brzuszek miał obwód na porodówce 103cm

Ostatnia edycja:
Bzibzioku:) mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmniam:) Oczywiście dwie lampki wina wypite podczas gotowania... pewnie dlatego nie poszło mi tak szybko jak Tobie :P
a jakie to syte:)
Domiczku, ślicznie wyglądasz:)
moja koleżanka w ciąży miała taki brzuszek już w 9 tygodniu:) i to była też jej pierwsza ciąża:) także to chyba kwestia indywidualna :)

Ale się cieszę, że Wam smakuje:):):)
Bo miałam stresa, że tylko ja się tak zachwycam:-D
Jak ktoś chce przepis jeszcze to podeślijcie na priva adres mailowy, tak żebym mogła maila z załącznikiem wysłać albo mi albo Myni, bo i ona przepisem dysponuje:)
A u mnie ewidentnie owulacja, bo jajnik prawy już mnie strasznie kłuje!!a i byłam u gina, który mi nie wierzył ze tak szybko mam owulację po @ no i na USG mi przyznał rację, że śluz ewidentnie płodny i wielkie jajeczka czyli albo dziś albo jutro owulacja. Ale w związku z wynikami męża i tak przyznał że szansy nie ma więc jakoś specjalnie starać się nie będę. No i mam skierowanie na tysiąc różnych badań bo fazę ciałka żółtego ma zdecydowanie za krótką, jakbym nie wiedziała, sama po wykresach widzę że coś się zmieniło, ale tym lekarzom wszystko na tacy trzeba podać.

Domik piękny domek fajnie wyglądasz biorąc pod uwagę że to już 5 miesiąc!

Ostatnia edycja:
Domi kochana plecy to mnie zawsze bolą od prasowania nie wiem czemu ;) bo brzuchol jeszcze za mały żeby od ciężaru bolało :))

Bzibziok w takim razie do dzieła :) i owocnych staranek życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Bzibzioczku to przytulankowy weekend się zapowiada :)
a u mnie plamienie zobaczymy jak się rozkręci czy dziś czy jutro nowy cykl zaznaczę. Ale tak czy tak to będzie suuuuuuuuuuuuper :) o tym marzyłam od ponad pół roku... tyle czasu nie mogliśmy trafić z "widzeniami" we właściwe dni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry