Witam dziewczyny!
Musiałam sobie trochę odpocząć (tzn. mąż mnie zmusił do wolnego) i.....pojechałam z mężem na spontanie nad morze! Dopiero wróciliśmy! Było rewelacyjnie
Mam nadzieję, że Was nadrobię! Na razie tylko tyle co zauważyłam:
Isis Ogromne gratulacje! Pisałam, że wykres piękny i pięknie się pozytywnie zakończy za już 8 miesięcy

Mynia u Ciebie, że @ się zbliża więc wszystko na dobrej drodze! Trzymam kciuki za najbliższy cykl! Niech będzie tym szczęśliwym!
Asita przykro mi, że @ przyszła:-( ale nie załamuj się! Na pewno w końcu się uda!
Sailor u Ciebie też wredna @ zawiała, a taki ciekawy/dziwny/niestandardowy;-) cykl miałaś! Trzymam kciuki za obecny!
Bzibziok to trzymam kciuki, żeby siły przyszły na przytulanko!
Ja ten cykl jakoś biorę na spokojnie, bez szaleństw, nastawiania się itp. cholera nawet czasem nie pamiętam, żeby temp. mierzyć! a co dopiero myśleć o wszystkich tabletkach! Chociaż wybieram się do gina w tym tygodniu zobaczyć w końcu jak clo na mnie działa

A jeszcze jaką miałam przygodę z clo przed wyjazdem

Pakujemy się, jest niedziela wieczór, a ja szukam 2 godziny clo na ten cykl, żeby ze sobą zabrać na wyjazd...i co? nie ma! A pamiętałam, że na pewno lekarz mi przepisał! Ja szukam, mąż szuka, nawet u teściów przeszukał całą apteczkę i nic! Więc pojechał do apteki i nie wiem jak on to zrobił, ale kupił! Podobno objechał przez 3 miejscowości żeby je dostać!

a ja do teraz nie wiem gdzie są tamte zgubione

pewnie odnajdą się jak nie będą potrzebne

Pozdrawiam i owocnych weekendowych staranek!