reklama

Staranka od stycznia 2012.

ale Bzibzioczku po Twoich wykresach sądząc to wcale nie masz za krótkiej drugiej fazy, ale nawet jakby to luteinka w łatwy sposób pomaga:) Luteina jest dobra na wszystko :P hihi
a wyniki męża były robione jakiś czas temu, dieta, witaminki... a może się coś poprawiło...

Paulinok dawaj maila na priv, kurak wart grzechu :)

reklama
Witam dziewczyny!
Musiałam sobie trochę odpocząć (tzn. mąż mnie zmusił do wolnego) i.....pojechałam z mężem na spontanie nad morze! Dopiero wróciliśmy! Było rewelacyjnie:tak:

Mam nadzieję, że Was nadrobię! Na razie tylko tyle co zauważyłam:
Isis Ogromne gratulacje! Pisałam, że wykres piękny i pięknie się pozytywnie zakończy za już 8 miesięcy:-D
Mynia u Ciebie, że @ się zbliża więc wszystko na dobrej drodze! Trzymam kciuki za najbliższy cykl! Niech będzie tym szczęśliwym!
Asita przykro mi, że @ przyszła:-( ale nie załamuj się! Na pewno w końcu się uda!
Sailor u Ciebie też wredna @ zawiała, a taki ciekawy/dziwny/niestandardowy;-) cykl miałaś! Trzymam kciuki za obecny!
Bzibziok to trzymam kciuki, żeby siły przyszły na przytulanko!

Ja ten cykl jakoś biorę na spokojnie, bez szaleństw, nastawiania się itp. cholera nawet czasem nie pamiętam, żeby temp. mierzyć! a co dopiero myśleć o wszystkich tabletkach! Chociaż wybieram się do gina w tym tygodniu zobaczyć w końcu jak clo na mnie działa :tak:
A jeszcze jaką miałam przygodę z clo przed wyjazdem:-D:-D:-D
Pakujemy się, jest niedziela wieczór, a ja szukam 2 godziny clo na ten cykl, żeby ze sobą zabrać na wyjazd...i co? nie ma! A pamiętałam, że na pewno lekarz mi przepisał! Ja szukam, mąż szuka, nawet u teściów przeszukał całą apteczkę i nic! Więc pojechał do apteki i nie wiem jak on to zrobił, ale kupił! Podobno objechał przez 3 miejscowości żeby je dostać!:tak:a ja do teraz nie wiem gdzie są tamte zgubione :-Dpewnie odnajdą się jak nie będą potrzebne:szok:
Pozdrawiam i owocnych weekendowych staranek!

Hej kobietki ja dzisiaj do szkoły i cały dzień w d*** a tak mi się nie chce, za oknem ponuro i zimno mży bleeee ja chcę już śnieg

Różniczko a tak sobie o Tobie myślałam wczoraj gdzie Ty :)

Myniu super ze @ przyszła tak jak miała :)

a moje dziecko chyba bardzo będzie lubić ogórki kiszone he tak mnie kusi żeby zabrać słoik ze sobą, jak na razie wzięłam tylko 4do chlebaczka ale boję się ze mi zabraknie :-)

dobra kobietki zmykam miłego dnia

reklama
hejo:* ale mi się nie chce wstac. potrzebuję żeby mnie ktoś wykopał z łoża:-D mama się tłucze po kuchni mikserkiem czyli bedzie ciacho. a ja chciałam to bez pieczenia:angry: chce mi się galaretki z owocami i bitą śmietana i ryby po grecku! no i co teraz??

dziękuję za miłe słowa:) ja mam tendęcje do tycia to i tak dziwne ze dopiero tyle na plusie jest. bardziej mi w boczki idzie niż w brzuch, no ale coż będę się martwic po ciąży:):P

zmykam coś mamie pomóc. milej soboty:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry