reklama

Staranka od stycznia 2012.

Prawie udało mi się Was doczytać! chociaż bardzo pobieżnie....
Line-6 Gratulacje! może i ja się zawieszę i odwieszę na czerwono?;-)
Mynia ty jakieś II kreskowe testy mikołajkowe sprzedajesz? To ja poproszę!!! Może być z brokatem i kapeluszem:szok: cena nie gra roli! :tak:Po za tym moje urodziny się zbliżają więc może być prezent wcześniej :-)
Pianko u mnie wszystko dobrze, nawet bardzo! Poleniuchowałam i jakoś mam więcej optymizmu! Nie nastawiam się, że będę w ciąży teraz czy za miesiąc...po prostu wiem, że będę miała dziecko! Ale w jaki sposób, to czas pokaże!
Agnieszka116 to bierz do szkoły cały słoik! Skoro masz ochotę to co się będziesz czaić:-)
Asita co za zmiana nastawienia! I to mi się podoba!Jak się martwisz nadal, to zrób sobie jakieś badania:tak:
Domkicw ale to u Ciebie szybko zleciało! Teraz zaczynam trzymać kciuki za bezbolesny poród!:tak:

Witam nowe staraczki! Niestety nie zapamiętałam Waszych nicków, więc witam wszystkie naraz!

Ja też poproszę znów o fliudki, bo coś nie idzie nam jakoś ku II kreseczkom:-( trzeba sobie pomóc! My w tym tygodniu będziemy działać! Proszę trzymać kciuki, żeby nie skończyło się jak wszystkie ostatnie cykle;-)

reklama
Hello laseczki :-)

Myniu widzę, że wszystko układa się po Twojwj myśli ;-)

Basikk77 witaj :-)

Ja dziś mam lenia totalnego, wczoraj posprzątałam więc dziś mam luzik :-)

Witajcie dziewczynki :) dawno Was nie odwiedzałam.

Gratulacje dla nowych ciężarówek:tak: życzę Wam spokojnych ciąż a tym które cały czas z utęsknieniem wyglądają za II przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam też nowe staraczki. Wierzę że uda się Wam wszystkim :-)

U mnie wszystko dobrze. Chodzę do pracy, choc muszę przyznać, że po 13 napadają mnie takie spiączki, że mogłabym usnąć i przy biurku :-D Powolutku widać mi brzuszek i czuje "wypełniający się" brzuch :tak: Maleństwo ostatnio nie lubi śledzi i kurczaka, więc omijam je szerokim łukiem. W przyszłym tygodniu w czwartek idziemy z moim małżem na USG genetyczne... ale się boję... bardzo chcę, żeby było wszystko dobrze. Dam znać co i jak no i nawet może uda mi się zdjęcie wrzucić :)

Niestety trochę się przeziębiłam ostatnio wiec dziś spędzam dzień w łóżku, z amolem, aromaactive, tabletkami isla i malinową herbatką :tak:

Życzę wszystkim zdrowia i powodzenia :-D

Witam się!
Myniu dziękuję bardzo za link ale jednak nie skorzystałam bo na innej stronie znalazłam to samo za 27 zł a w tej aptece było za 42 zł więc spora różnica ale nawet z przesyłką mi taniej wyszło.
Witam również basik77!
U mnie ciąg dalszy kłucia jajników... No i pomimo tego co mówi gin to testy owulacyjne negatywne, sama nie wiem co mam o tym myśleć, kiedyś testy owulacyjne mi pięknie wychodziły jak miałam owulkę koło 16 dc a teraz niby wszystkie obiawy wskazują na owulację oprócz testów owulacyjnych. Kurde zawsze coś jest nie tak

Ostatnia edycja:
Basik witaj :)

Alg fajnie ze wszystko ok :)

Rożniczko kochana proszę lecą fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a mnie tak tyłek boli od siedzenia i kolana że aż muszę męża wykorzystać niech masuje, chociaż nie wiem czy to dobry pomsł przy naszym celibacie :-)

Bzibzioczku, gdzie znalazłaś taniej? podziel się likniem ;) Pewnie tak ja wszędzie jedne rzeczy taniej inne drożej ale sprawdzę sobie moje stałe zakupy tam :)

Agnieszko, jak tam ogórkowy dzień w szkole?
Basiu witaj :)
Isis układa się układa :) az tak idealnie to pierwszy raz od kiedy sie staramy, jejku fajnie by było gdyby się udało :)
Dziś umieram okresowo dziewuszki. Herbatka, ciacho i książka. i chyba tradycyjnie zapuszczę sobie bridget jones :) kocham ją i jakoś zawsze ja mam @ oglądam obie części i jeszcze mi się nie znudziło:)

Myniu wzięłam tylko4 do chlebaczka wstydziłam sie wziąć całego słoiczka :)

Dzisiaj koleżanka przepowiedziała mi spoglądając na brzuch że tam siedzi dziewczynka :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry