rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Prawie udało mi się Was doczytać! chociaż bardzo pobieżnie....
Line-6 Gratulacje! może i ja się zawieszę i odwieszę na czerwono?;-)
Mynia ty jakieś II kreskowe testy mikołajkowe sprzedajesz? To ja poproszę!!! Może być z brokatem i kapeluszem
cena nie gra roli!
Po za tym moje urodziny się zbliżają więc może być prezent wcześniej :-)
Pianko u mnie wszystko dobrze, nawet bardzo! Poleniuchowałam i jakoś mam więcej optymizmu! Nie nastawiam się, że będę w ciąży teraz czy za miesiąc...po prostu wiem, że będę miała dziecko! Ale w jaki sposób, to czas pokaże!
Agnieszka116 to bierz do szkoły cały słoik! Skoro masz ochotę to co się będziesz czaić:-)
Asita co za zmiana nastawienia! I to mi się podoba!Jak się martwisz nadal, to zrób sobie jakieś badania
Domkicw ale to u Ciebie szybko zleciało! Teraz zaczynam trzymać kciuki za bezbolesny poród!
Witam nowe staraczki! Niestety nie zapamiętałam Waszych nicków, więc witam wszystkie naraz!
Ja też poproszę znów o fliudki, bo coś nie idzie nam jakoś ku II kreseczkom:-( trzeba sobie pomóc! My w tym tygodniu będziemy działać! Proszę trzymać kciuki, żeby nie skończyło się jak wszystkie ostatnie cykle;-)
Line-6 Gratulacje! może i ja się zawieszę i odwieszę na czerwono?;-)
Mynia ty jakieś II kreskowe testy mikołajkowe sprzedajesz? To ja poproszę!!! Może być z brokatem i kapeluszem
cena nie gra roli!
Po za tym moje urodziny się zbliżają więc może być prezent wcześniej :-)Pianko u mnie wszystko dobrze, nawet bardzo! Poleniuchowałam i jakoś mam więcej optymizmu! Nie nastawiam się, że będę w ciąży teraz czy za miesiąc...po prostu wiem, że będę miała dziecko! Ale w jaki sposób, to czas pokaże!
Agnieszka116 to bierz do szkoły cały słoik! Skoro masz ochotę to co się będziesz czaić:-)
Asita co za zmiana nastawienia! I to mi się podoba!Jak się martwisz nadal, to zrób sobie jakieś badania

Domkicw ale to u Ciebie szybko zleciało! Teraz zaczynam trzymać kciuki za bezbolesny poród!

Witam nowe staraczki! Niestety nie zapamiętałam Waszych nicków, więc witam wszystkie naraz!
Ja też poproszę znów o fliudki, bo coś nie idzie nam jakoś ku II kreseczkom:-( trzeba sobie pomóc! My w tym tygodniu będziemy działać! Proszę trzymać kciuki, żeby nie skończyło się jak wszystkie ostatnie cykle;-)
Powolutku widać mi brzuszek i czuje "wypełniający się" brzuch