reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Cześć Dziewczynki :) Ja dziś zasmarkana, z bólem gardła i w ogóle wszystko co najgorsze :angry: Jutro na 6:00 do pracy. A w poniedziałek raczej do lekarza po zwolnienie, bo nie zamierzam łazić taka chora do pracy. Powiedźcie mi jak zrobić ten wykres od początku? :confused:

O już wiem jak zacząć :-D

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
Myniu pustki bo weekend

A ja dzisiaj znów lecę do szkoły i jak zwykle mi się nie chce, pewnie i tak nie wysiedzę do końca
dzisiaj bez ogórków :)

dziewczynki jeszcze 4 dni mam setny dzień cyklu :) czyli jeszcze zostanie mi 180 dni :))))

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

Nie cierpię niedzieli, bo zamulam na maxa :baffled: Wyspałam się aż do 9.30 sukces :-D Obiad przygotowany, trzeba tylko upiec i ugotować, dziś znowu będę leniuchować, no na jakiś spacerek się wybierzemy, bo pogoda ładna ...

Miłej niedzieli ;-)

Witajcie
Ale mam kiepski dzien-jak nie ja lezalam w lozku do 11.30. Gdyby nie imieninowy obiad u mamy to kto wie co by mnie wyciagneło???
A co do obiawow czysto ciazowych to tylko czulosc (.)(.) na dotyk-nawet biustonosz mnie drazni

Pisalyscie o grzybobraniu-ja w tym roku znalazlam najwieksza ilosc w zyciu-slownie 3 sztuki, Wynika to z moich zerowych umiejetnosci szukania

Postaram sie czesciej cos pisac ale jakos z czasem kiepsko. Napewno odezwe sie po wizycie u gina-tak sie zastanawiam czy zbierac mocz w pecherzu zeby bylo lepiej widac czy jak ma USG dopochwoweto nie musze??

reklama
Dziewczyny ja ostatnio mam nawał pracy. Maraton po prostu. na 6 do pracy potem coś w domu porobić i o 20 już mnie kłądło do łóżka. Powoli kończy się @ więc zaczynamy starania na nowo ;-)
Byłam dzisiaj z małżem na odpuście. Fajnie było pogoda ładna :-)
Myniu a jak tam przygotowania do wyjazdu i no wiesz ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry