reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu ja też bardziej wieżę w usg, ale to że na nim widziałam pęcherzyki, to nie znaczy że pękły jeszcze tego samego dnia jak gin mówiła, bo temp mi jeszcze nie skoczyła, białko jajka dalej jest i jajniki kłują, więc jak na moje odczucie to może dzisiaj pękły. Zobaczymy czy jutro temp skoczy.
Myniu a skrzepy to ja mam niestety co miesiąc i to w dużych ilościach każdy gin którego pytałam mówi że to normalne, chociaż mi się nie podoba.

Agacynda gratuluję nowego członka rodziny:)To wesloło będziecie mieć:)

reklama
Hahahaha super Mynia muzyczka, dzięki...

Mi też się marzy małe wesełe, ale ja mam dużą rodzinę więc okrojona ekipa to 70 osób... Na szczęście tuż pod moim domem i tuż nad (rodzinnym) są sale weselne pod górami więc gdzie robić wesele mam i cenowo też mi się podoba :-) w sali tuż nad domem dostałam ofertę 180 zł za osobę przy wydaniu exclusive (normalna cena 270) a w sali niżej 225 zł przy normalnej cenie 300 zł...

Witam dziewczynki
Domikcw piękny ten Twój brzuchol, mój jest większy do Twojego a żadnego gościa tam nie mam :tak:

Różniczko ja mam takie same nastawienie jak Ty zobaczymy jak długo na nim pojadę ;-)

Myniu ja też cierpiałam katusze wczoraj i dzisiaj bo @ mam :wściekła/y:

julka05091985 gratuluję i spokojnych 8 miesięcy życzę :tak::tak::tak:

Witam nową staraczkę, czyli jedna z nas zaciąży w tym cyklu, tylko mi się nie bić ;-):-Dja oddaje moje miejsce Myni bo ona nie ma dużego pola do popisu jeśli chodzi o starania :tak:

Oki ja tylko na chwilkę wpadłam Was doczytać żeby jutro nie mieć zaległości
Udanej nocy :*

Ostatnia edycja:
Julka gratulacje :)
Asitko, ojej dziękuję:) bardzo mi miło ale ale... jeszcze jest sporo czasu na to, żeby kolejne nowe dołączyły :P starczy dla wszystkich :) A może my powinnyśmy jakoś werbować nowe? hmmm? :) jak do sekty :P
Współczuję @ ale już ustaliłyśmy, że następny miesiąc jest nasz :)
Bzibzioczku ja też skrzepy mam w sumie co miesiąc... tzn od początku tego roku miałam bardzo ubogie @ więc skrzepów nie było ale teraz znowu mnie zalewa i skrzepy wróciły. A dziś się przeraziłam bo po prostu były bardzo duże i zaczęłam szukać u wujka google czy to coś złego
Agacynda, mała jest prześliczna, taki diabełek mały. Pasuje jej Dracula tylko ja ostatnio słyszałam, że imiona kocie "sprawdzają się". U mojego Figla działa... figlarz jakich mało, oby Dracula Was za bardzo nie ponadgryzała :)

Mynia to będę na nią wołać Draki :) hehehehe żeby nie było zbyt dosadnie. Ale jest cudowna, 5 razy mniejsza od Luśki, taki bąbel hehehe ale ma taką śliczną buziunię... do schrupania !!

Mynia to będę na nią wołać Draki :) hehehehe żeby nie było zbyt dosadnie. Ale jest cudowna, 5 razy mniejsza od Luśki, taki bąbel hehehe ale ma taką śliczną buziunię... do schrupania !!
To będzie Ci robić draki :P
No kociaczki szybko rosną, i nawet kilka miesięcy młodszy kocurek w tym wieku wygląda jak szpileczka przy starszym :)
Lucinda się przyzwyczai tylko nie róbcie nic na siłę :) Jeszcze mała kupi jej serduszko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry