reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
My w ostatniego sylwka robiliśmy imprezkę u nas bo musiałam małą do cycka podłączać ;) a w tym roku jedziemy do Gdańska do chrzestnego mojej córy a oni spodziewają się dzieciątka za niecały miesiąc :tak: umawiałam się z przyjaciółką że w tym roku na bal idziemy ale z racji tego że obie zaciążyłyśmy to ciężko o kreacje i tańce na parkiecie:-D i tak właśnie sobie myślę że wszystkie kobitki obecne u nas na Sylwku w tym roku zaszły w ciążę:-D

Ojej Line przeoczyłam bardzo dobre wieści !! Gratuluję!!!!!!!!!!!!!! :)

U mnie do przodu, do pracy mi się nie chce chodzić, bo czuję nadchodzące zmiany w życiu ;)
wczoraj trochę dołowałam z powodów finansowych, skąd brać pieniądze na to cholerne życie :(

Bo właśnie się zastanawiam czy rosną... Wiem, że u nas ostatnio jest wysyp, ludzie wiadrami noszą, ale dzis był przymrozek i nie wiem czy mi się chce, a psu by się przydał spacer...

Myniu nie mogłam Ci odpisać wcześniej bo coś mi bb na ipku szaleje i wiadomości nie mogę pisać. Odnośnie Bzibziokowego kuraka- wyszedł tak pyszny, że mój A powiedział, że dawno nie jadł tak dobrego dania, które zrobiłam... rewelacja!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry