Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinga85 nie smuć się, nie dołuj na zapas, może w Twoim przypadku to nie powód.
Wszystko siedzi w głowie. Moi znajomi starali się o dziecko ok 7-8 lat w końcu zdecydowali się na adopcję. Stali się rodziną zastępczą dla 14 latki i po 3 m-cach jak u nich zamieszkała ta dziewczynka okazało się, że moja znajoma jest w ciąży. Przestali się starać i martwić i udało się
O Jezu, czy Wam tez te czcionki i kolory i inne tak kiepsko działają? Nie mogę teraz odznaczyć pogrubienia :/
Napiszę juz tak...
Witam dzisiaj
Rozab, bardzo serdecznie gratuluję :*
Dopisałam się do listy , nie bardzo wiedziałam czy mam napisać 1 czy 2 cykl, bo ten pierwszy to nie był jeszcze taki do końca staraniowy...
no ale ponieważ śledziłyście razem ze mną poczyniania testowo-@ już w poprzednim miesiącu to uznajmy, że teraz jest 2
Owu dziś albo jutro powinna być, starania podjęte PEŁNĄ PARĄ
Co tam dzisiaj porabiacie? Macie juz po sesji?
Bo ja ciągle w książkach, no ale tak jeszcze długo pewnie pozostanie :/
Ale tak ogólnie to jestem podekscytowana i pozytywnie nastawiona
ja pije własnie drugą kawkę miesko piecze się już w piekarniku Niunia ogląda bajeczkę to mam trochę czasu dla siebie i na BB ja jeszcze sie wstrzymam chodź mnie korci ale ja co w sobotę dopiero kupie test wiec niedziela bądź poniedziałek