reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kinga ja też staram się już ponad 3 lata i naprawdę wiem co czujesz! Jeśli potrzebujecie odpoczynku to trzymam za Was kciuki! Może właśnie tak Wam się uda? Macie już jedno dziecko więc na pewno w końcu się uda!
Wierz mi, że chciałabym być na Twoim miejscu ;-)i mieć choć jedno dziecko, albo chociaż zobaczyć te II kreseczki :tak:

reklama
Czesc Laseczki!

Przepraszam ze nie pisałam w weekend, chciałam odpoczac. A dzis dopero zasiadłam do netu... W pracy sajgon... musiałam wziac do domu faktury i inne drobne roboty i tym sposobem nie miałam czasu dla synka dzis:( i dopiero skonczyłam... i padneta jeste.
Pasowało by cos zjesc bo mnie juz mndli.

Ten cykl sobie odpuszczamy bo owu wypadnie mi na tyg a z mezem widze sie tylko w weekend w tym miesiacu wiec i tak nie ma sensu to....

hej dziewczynki :*
ja juz w pracy mam chwilkę wolną to pisze.
super że dziewczynki urodziły niech im się maleństwa dobrze chowają ;)

rożniczka hmmm jak ja się czuję psychicznie do d... a fizycznie jakoś się trzymam.
czekam na @ bo chcę zacząć nowy cykl :D liczę na to że ostatni ^^ mam zamiar ogolnie zaciążyć do wigilii ;) takie mam postanowienie. będę się kochać nawet w pozycji na głowie jesli ma to cos pomoc ^^^

Witam dziewczynki z rana :-)

Czarnooka ja też mam zamiar zaciążyć do Wigilii a co mi tam innej opcji nie dopuszczam :tak::-D
Różniczko trzymam kciuki za staranka aby były owocne :tak::-)
Margotko no pewnie, że tęskniliśmy za Tobą i Twoimi fluidkami ;-):tak:

Nie pamiętam komu miałam jeszcze napisać, więc trzymam kciuki za wszystkie starające, abyśmy wszystkie najpóźniej do Wigilii się wyrobiły :tak::tak::tak:

Hej dziewuszki ;-)

Ja się dziś czuję jak z krzyża zdjęta, mdłości okropne do tego deszcz u mnie pada i pogoda masakryczna :-(

Margotko już się o ciebie martwiłam ;-)

Kinga w takim razie trzymam kciuki za Was oby na pełnym luzie się udało ;-)

Czarnooczko skoro tak postanowiłaś to na pewno się uda :-)

Ode mnie dla Was: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Isis dzięki:) Ja to się boje tych mdłości... bo ja od paru lat mam refluks żołądka i właśnie mdłości każdego dnia a czasem aż do wymiotów... i jakby miało być jeszcze gorzej to jestem przerażona... ale może wcale nie będzie gorzej tylko tak samo...:)
Asita, Czarnooczka podoba mi się plan Wigilijny :)
Agacynda niezłe wieści nam przynosisz:) nasze pierwsze forumowe dzieciątka...
Sihaya masz racje, trzeba coś z tym zrobić bo jak już rodzić zaczynają to znaczy z nami źle :( tylko co tu robić... ja to za wiele nie robię więc nie mam co mieć pretensji do losu tylko do siebie ale Wy... w każdym cyklu działacie i nie wychodzi... to co się dziwić, że mi raz na 3 miesiące nie wyjdzie... ej do dupy to... ogłaszam,że podłamałam się dzisiaj...
A oglądałam film o transseksualistach w ciąży... nawet im się udało... on zmienił płeć na kobiecą, ona na męską i są małżeństwem. Wszyscy lekarze mówią, że mężczyzna po 6 miesiącach brania kobiecych hormonów staje się bezpłodny a jemu, znaczy teraz już jej udało się zapłodnić ją znaczy teraz już jego... i mąż urodził dziecko swojej żonie, żeby mogła być matka...

Myniu kochana nie łam się przecież ten cykl będzie Twoim szczęśliwym :tak::tak::tak: Sama mi mówiłaś że musimy wierzyć że tak będzie i tak będzie na pewno, ja jestem dobrej myśli :tak::tak::tak:

Kinga kochana masz rację nie mierz nie spinaj się a na pewno do Wigilii ogłosisz nam, że w ciąży jesteś :tak: trzymam kciuki :tak:

reklama
Sailor tulę Cię kochana :* ale nie wolno mi się tu załamywać, o nie, przecież wszystkim nam się uda zobaczycie :tak:, tylko niestety na to co dobre musimy czekać,a le za to efekt końcowy będzie tysiąc razy lepszy :tak: zobaczycie, że będziemy mamusiami prędzej czy później, ale będziemy i trzeba w to wierzyć, ja wierzę :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry