po 3 latach starań powiedziałam sobie dość. Mąż też zmeczony już, chcemy odetchnąć i żyć normalnie a nie od cyklu do cyklu.. bez pomiarów bez testów bez spinania.. nie chce już tak. mam tego dość.
dlatego to mój ostatni cykl był, jeszcze trwa ale myślę że do końca tego tyg wszystko sie wyjaśni.
pozdrawiam was
Kinga trzymam kciuki żeby ten okres nie spinania się i zawieszenia zaoowocował maleństwem w brzuchu

Ostatnio to chyba dobry sposób sądząc po tym, że 3 dziewczyny które się zawiesiły na naszej liście są teraz czerwcówkami i tego Ci Kiniu życzę, żebyś bez spinania się, bez liczenia zaszła w upragioną ciążę
hej dziewczynki :*
ja juz w pracy mam chwilkę wolną to pisze.
super że dziewczynki urodziły niech im się maleństwa dobrze chowają
rożniczka hmmm jak ja się czuję psychicznie do d... a fizycznie jakoś się trzymam.
czekam na @ bo chcę zacząć nowy cykl

liczę na to że ostatni ^^ mam zamiar ogolnie zaciążyć do wigilii

takie mam postanowienie. będę się kochać nawet w pozycji na głowie jesli ma to cos pomoc ^^^
Czarnooka a ta Twoje tempka to jakaś taka dziwnie podejrzana dla mnie

Zaciskam mocno kciuki i dmucham, żeby tempka nie spadła
Hej dziewuszki ;-)
Ja się dziś czuję jak z krzyża zdjęta, mdłości okropne do tego deszcz u mnie pada i pogoda masakryczna :-(
Margotko już się o ciebie martwiłam ;-)
Kinga w takim razie trzymam kciuki za Was oby na pełnym luzie się udało ;-)
Czarnooczko skoro tak postanowiłaś to na pewno się uda :-)
Ode mnie dla Was: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Isis witam w królestwie mdłości... Masakra co? Ja to się codziennie czuję cały dzień jak na karuzeli, otwieram lodówkę i od razu cofka, poczuję jakiś zapach w sklepie to samo, ba nawet na sam widok wedlin czy parówek jest mi niedobrze... Jak będziesz miała jakiś cudowny sposób na mdłości to proszę podziel się z koleżanką w potrzebie

Mi narazie trochę pomaga picie coca-coli mocno zgazowanej.
Cześć dziewczyny a ja w podłym nastroju jestem dzisiaj. Przypomina mi się stracona fasolka...na 15 listopada miałabym termin :-( też mi się odechciewa już powoli starań.
Sailorku tulę Cię mocno i zapalam
[*] dla Twojego aniołka. U Ciebie zajście w ciążę to tylko kwestia czasu, kwestia tak myślę uporania się ze stratą maleństwa bo może to Cię też blokuje, strach. Mam nadzieję, że niedługo pochwalisz się nam tutaj II kreseczkami
Hello

Ja zaraz mykam do lekarza, gardło strasznie boli i węzeł chłonny

Gorączki nie mam ale to u mnie normalne. Ja nigdy nie mam gorączki a to źle... No to dużo słonka Wam życzę :-)
Laluś wracaj szybko do zdrówka
oj jak tu smutaśnie dziś

KINGA, AGNIESZKA, SAILOR tulę Was mocno:* wiem, że Wam ciężko po stracie fasolek, ale będzie dobrze. patrzcię na Agę

ona juz pod serduszkiem nosi iskierkę to i na Was też przyjdzie pora:*
ROŻNICZKA, MYNIA eh....chyba każdego takie pytania i rozterki dopadają. pytania czemu ja....za co to wszystko. znam to i wiem jak się czujecie choc starałam się krócej. trzymam i za Was kciuki:*
ASITA no i tak trzymaj:* opcja Wigilijna jest w sam raz

uda się:*
a ja leże z kroplami zołądkowymi. znów boli. mama rosłek gotuje. ja głodna ale nie wiem czy jeśc??? 24 mam wizytę. połówkowe. boję się już czy wszystko ok.
buziaki:*
Domik trzymam kciuki za połówkowe - na pewno będzie wszystko ok, dzidzia będzie fikać jak mała kózka :-) Szkoda, że Cię tak ten żołądek boli ale dobrze, że masz kogoś kto się Tobą opiekuje
Agnieszko dla Twojego aniołka też zapalam
[*]
Mynia jak tam łydki? Drą jeszcze?:-) Ty mi się tutaj proszę nie dołuj, bo zaraz jedziesz do S i wracasz z fasolką i nawet nie ma innej opcji kochana!
Asitka kiedy Twój m ma to badanie? Wy też już niedługo będziecie tulić swoje maleństwo
Macie tu kochane fluidki od naszej może trójki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&