reklama

Staranka od stycznia 2012.

Asitko pani w zielarskim mówiła,że mogę od dzisiaj pić a następny cykl już normalnie cały. Folik też możesz brać. Nie bierze się clo itp lekarstw na jajeczkowanie. Tyle już brałam tych medycznych świństw,że teraz mam ochotę spróbować ziółek. Opinie ma super więc czemu nie spróbować...tyle już się człowiek stara :tak: te ziółka piją tez panowie na plemniczki alae nie wiem czy mój małż się skusi :-D

reklama
Mnie dziewczyny poleciły podejśc do zielarskiego sklepu kupić składniki i wymieszać.
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr
Dawkowanie:
Małą łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny, odcedzić, pić szklankę naparu przed
snem.

Większość tych ziół jest w torebce 50 tak jak powinno być tylko te 3 ostatnie co mają być po 20 g są w torb ach 25 g to troszkę odsypałam z każdej torebki. Wszystko wymieszałam w misce wsypałam do torby i gotowe. Nawet fajnie ziołowo pachnie jeżeli ktoś lubi taki zapach a ja lubie :tak:

ale u mnie chyba nie ma apteki zielarskiej czy to w zwykłej tez można kupić??? ja chyba zamówię na allegro gotowe, bo jeszcze coś pomieszam ;-)

Jeszcze 1h i 10 min pracy..... buuuu...... ja chcę do domku

Ostatnia edycja:
hehe widze ze ziola sie zachciewa nonono :)
skoro tak mowicie to moze i ja zaczne.

padam dzisiaj na twarz @ puka do drzwi zaprosiłam ją ale powiedziała że jeszcze postoi grrrr
ja juz po pracy ide cos w kuchni pobuszuje :D

Dziewczynki ja uciekam, do jutrka bo dzisiaj jakaś padnięta jestem :no: więc pewnie wieczorkiem nie zajrzę do Was tylko jutro z rana :-D
Życzę stosunkowo owocnych staranek :tak::tak::tak:

Buziaki :********************

Witam popołudniowo :-)

Ja jestem ciągle głodna - masakra, jak tak dalej będzie to będę wyglądać jak balonik :-D

Paulinko świetny ten Twój synuś :-)

Margotko, a czy Ty byłaś już na wizycie (bo ja sklerozę mam)? Ja już nie mogę się doczekać, a tu jeszcze prawie 2 tyg. :eek:

Mam lenia, nic mi się nie chce, nawet obiadu nie zrobiłam dziś, zamówiłyśmy sobie z córą po gyrosiku :-D

Witam popołudniowo :-)

Ja jestem ciągle głodna - masakra, jak tak dalej będzie to będę wyglądać jak balonik :-D

Paulinko świetny ten Twój synuś :-)

Margotko, a czy Ty byłaś już na wizycie (bo ja sklerozę mam)? Ja już nie mogę się doczekać, a tu jeszcze prawie 2 tyg. :eek:

Mam lenia, nic mi się nie chce, nawet obiadu nie zrobiłam dziś, zamówiłyśmy sobie z córą po gyrosiku :-D

Isis ja też wiecznie głodna, właśnie mam ochotę na kebaba, szkoda, że do domu nie dowożą buuuu
Jak tam Twoje mdłości?
Co do wizyt to ja miałam już dwie, teraz idę na trzecią 29 października.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry